ANASAYFA Ekonomi O meslek grubu için çalışacak kişi bulunamıyor! Tam 300 bin TL maaş verildiği açıklandı

O meslek grubu için çalışacak kişi bulunamıyor! Tam 300 bin TL maaş verildiği açıklandı

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından operatör kıtlığı başladı! Firmalardan gelen son dakika açıklaması ile birlikte 300 bin TL maaşa bile çalışanın bulunamadığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
O meslek grubu için çalışacak kişi bulunamıyor! Tam 300 bin TL maaş verildiği açıklandı

Daha önce de özellikle de 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından belirli bölgelerde operatör eksikliği yaşandığı belirtilmişti. Bu açıklamaların ardından Elazığ bölgesinde bulunan bir firma sahibi tarafından yapılan açıklamalarda binaların yıkımı için kullanılan makas aracı operatörlerine sunulan 300 bin liraya kadar yüksek maaş teklifine rağmen eleman bulunamadığı iddia edildi. 

Firma sahibi K.Ü. tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde saha çalışmalarının devam ettiğini ancak operatör bulunamadığı için makasın boşta bir şekilde beklendiği öğrenildi. Konu hakkında yapılan duyurunun ardından kişiler için bir iş olanağının da olabileceği yönünde yorumlamalar geldi.

300 BİN LİRA VERİYORUZ AMA OPERATÖR BULAMIYORUZ!

Konu ile ilgili firma sahibi tarafından yapılan açıklamalarda "6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ilk günden bu yana sahadayız ve çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda çok büyük yatırımlar da yaptık. Depremlerden sonra binaların yıkım aracı makas çıktı. Bugünkü değeri 20 milyon lira olan makasa operatör bulamıyoruz ve makinemiz yatıyor. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz. Makasımız da görüldüğü üzere boşta bekliyor. Eleman yetişmiyor. Bizim de anlam veremediğimiz bir olay" şeklinde ifadeler ile verilen maaş her ne kadar yüksek olsa da çalışanın bir şekilde bulunamadığı iddia edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Üniversitesinde HAMSİFEST düzenlendi! Öğrencilere 1,5 ton hamsi ikram edildi

Ankara Üniversitesinde HAMSİFEST düzenlendi! Öğrencilere 1,5 ton hamsi ikram edildi