ANASAYFA Ekonomi Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart

Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart

Bugün Pegasus tarafından yapılan açıklamalara göre ucuz bilet kampanyası başladı. Buna göre yurt dışı uçuşlar için 1 eurodan başlayan fiyatlar ile biletlerin satılacağı belirtildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Son gün 28 Mart

Daha önce de sık sık yurt içi uçuşlarda ucuza bilet kampanyasını duyuran Pegasus, bugün yaptığı yeni bir kampanya ile birlikte vatandaşlar için yurt dışı uçuşlar için uygun fiyatlı bilet satışlarının yapılacağı ifade edildi.

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre Yurt dışında aşağıda belirtilen hatlarda 1€ + vergilerden başlayan fiyatlarla kampanyadan faydalanılabileceği belirtildi.

YURT DIŞI UÇUŞLAR İÇİN UCUZ BİLET KAMPANYASI DUYURULDU!

Kampanya hakkında Pegasus tarafından yapılan açıklamalarda, “27-28 Mart tarihlerinde alacağın, 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 uçuş tarihli belirtilen yurt dışı hatlarındaki Light Paket biletleri Pegasus BolBollulara 1€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta!” şeklinde ifadeler ile bugün ve yarın alınacak olan biletlerde indirim uygulanacağı ifade edildi.

UCUZA BİLET ALMAK İSTEYENLER İÇİN DETAYLAR BELLİ OLDU!

Bu kampanya ile birlikte uygun fiyata uçak bileti almak isteyen kişiler için detaylar da açıklandı. Kampanya kapsamında detaylar şu şekildeydi;

1 - Kampanyadan yararlanmak isteyen misafirlerimizin Kampanyanın Geçerli Olduğu Tarihlerde bilet alımı sırasında Pegasus BolBol üyesi olması ve yolcu bilgileri girilirken her bir misafirimizin kendi Pegasus BolBol üyelik numarasını (üyelik ile ilişkilendirilmiş cep telefonu numarası) girmesi gerekmektedir.

2 - Henüz Pegasus BolBol üyesi olmayan misafirlerimiz, Kampanyanın geçerli olduğu satış tarihleri içerisinde Pegasus BolBol üyesi olarak Kampanya kurallarına uygun biletleme yaptıkları takdirde Kampanyadan faydalanabilirler.

3 - Kampanya aşağıda listelenmiş olan seçili direkt yurt dışı uçuşları için geçerlidir.

4 - Kampanyadan burada sayılan Kampanya Kurallarına uygun olacak şekilde birden fazla kez yararlanılabilir.  

NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Öncelikle uygun fiyatlı bilet kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin 27 Mart 2024 – 28 Mart 2024 tarihleri arasında yani Türkiye yerel saatine göre 27 Mart 2024 saat 08.30’dan itibaren 28 Mart 2024 saat 23.59’a kadar satışın, ödemenin ve biletlemenin tamamlanmış olması gerekmektedir. 

Bununla birlikte kampanyadan yalnızca Pegasus BolBol üyeleri belirlenen tarihler arasında faydalanabilecektir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 DİB MBSTS sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı

2024 DİB MBSTS sonuçları açıklandı! İşte sonuç sorgulama ekranı