Renault Captur için ÖTV muafiyetli fiyat! Yarı fiyatına gıcır gıcır SUV!

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olanlar için Renault’tan çok özel bir teklif yapılıyor. Renault Captur için ÖTV muafiyetli kampanya fiyatı belli oldu.

Renault Captur için ÖTV muafiyetli fiyat! Yarı fiyatına gıcır gıcır SUV!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın alırken maliyet kalemleri incelendiğinde araç fiyatına yakın bir fiyat da ÖTV maliyeti olduğu görülüyor. Bu ÖTV maliyeti otomobilin motor hacmine ve türüne göre değişebiliyor. Nihayetinde ÖTV olarak ödenmesi gereken tutar araç fiyatını ciddi anlamda yükseltebiliyor. Ancak ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil almak da bazı kişiler için mümkün bir durum oluyor. Tam da bu hakka sahip olanlar için Renault firması Renault Captur için ÖTV muafiyetli kampanya açıkladı.

ÖTV MUAFİYETİNİN KAPSAMINA KİMLER GİRİYOR?

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı son dönemlerde oldukça kullanılmaya başlandı. Araç satın alırken ÖTV ödenmeyen bu hak oldukça kazançlı oluyor. Bu imkan devlet tarafından bazı kişilere veriliyor. Bu kişilerden aranan şartlar ise ayrıca açıklandı. Buna göre engeli bulunan vatandaşlara bu imkan sağlanırken engel oranının da yüzde 90 ve üzerinde olması gerekiyor. Daha düşük oranlarda engeli olan vatandaşlar otomobil alımlarında ÖTV muafiyeti olmasa da ÖTV indirimi imkanı elde edebiliyorlar.

RENAULT CAPTUR ÇOK TUTTU!

Sıfır kilometre otomobiller içerisinde firmaların bazı araçları öne çıkabiliyorlar. Renault’un da Renault Captur modeli bu şekilde oldukça yüksek talep almaya başladı. SUV konseptinde bir araç olması başlı başına bir avantaj olurken hibrit motor da ayrıca cazip bir özellik oluyor. Renault’un klasik çizgileri ile tasarlanmış olan araç Türkiye’de pazar payını her geçen gün yükseltiyor.

ÖTV MUAFİYETLİ FİYAT BELLİ OLDU!

Renault Captur için firma ÖTV muafiyetli fiyat açıkladı. ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı olanlar 2023 model Renault Captur Touch Plus 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg aracı 1.410.000 TL’den başlayan fiyatlar esas alınıyor. Bu fiyat içerisinde ÖTV çıkarılınca fiyat 860.000 TL oluyor. ÖTV muafiyetli bu fiyat ile 2023 model sıfır kilometre Renault Captur satılı yapılıyor.

SONRAKİ HABER