ANASAYFA Ekonomi Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz takviminde yer alan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketinin talep toplama süreci sonlandı. Halka arz işlemleri biten Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın borsada işlem göreceği tarih merak edilmeye başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek? - Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan halka arz işlemi ile ilgili olarak detaylar merak edilirken yatırımcılar da ‘’Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz borsada ne zaman işlem görecek?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. 

Halka arz takviminde yer alan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketinin talep toplama süreci sonlandı. Şirketin halka arz büyüklüğü 4.503.255.750 TL ve halka açıklık oranı yüzde 10,08 olarak açıklanırken ‘’Rönesans Gayrimenkul borsa işlem tarihi ne zaman?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı. Detaylar netleşirken SPK takvimi ile borsa işlem tarihi de belli oldu.

RÖNESANS GAYRİMENKUL BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Rönesans Gayrimenkul'ün açıklanan halka arz sonuçlarına göre bireysel yatırımcılara 11 lot yani 1485 TL dağıtım yapıldı. Ardından Rönesans Gayrimenkul şirketinin borsada işlem tarihi de belli oldu. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketi 26 Nisan 2024 Cuma günü RGYAS kodu ile işlem görecek. Detayların 26 Nisan tarihinden itibaren ilerleyen haftalarda belli olması bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara İzmir İstanbul toplu taşıma bedava mı?

23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara İzmir İstanbul toplu taşıma bedava mı?