Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı

Ankara’da kuvvetli sağanaklar sebebiyle kentin pek çok ilçesinde sel ve su baskınları meydana geldi. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak da Hamzalı mahallesindeki ekiplerin çalışmalarına katıldı.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı

Geçtiğimiz günlerde başkent bir kez daha kuvvetli sağanaklarla birlikte, sel ve su baskınlarına sahne oldu. Kentin pek çok ilçesinde elektrik arızaları, sel ve su baskınları meydana gelirken, belediyelerin ekipleri oluşan problemleri gidermek için gece gündüz demeden mesailerine devam etti.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı

Şereflikoçhisar Belediye ekipleri de, Hamzalı mahallesinde, kuvvetli sağanaklar dolayısıyla meydana gelen sel ve su baskınlarını gidermek için çalışmalarını ara vermeden sürdürdü. Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Acar da, belediye ekiplerinin Hamzalı mahallesinde devam ettirdikleri çalışmalarına dahil oldu.

EKİPLER SAHADA AKTİF ŞEKİLDE ÇALIŞTI

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Acar, belediye ekiplerinin hızla müdahale etmeye çalıştığı Hamzalı mahallesindeki sel ve su baskınlarıyla mücadele çalışmalarına katılarak, problemleri yerinde inceledi. Hamzalı mahallesinin bazı bölgelerinde aşırı sağanak yağışlar çamur ve balçık oluştururken, diğer bölgelerde de su baskınlarını meydana getirdi.

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Koçak, su baskınlarıyla mücadele eden ekiplerin çalışmalarına katıldı - Resim : 2

Özel koruma kıyafeti ve çizmelerle sahada aktif şekilde çalışmalarını yürüten Şereflikoçhisar belediyesinin ekipleriyle beraber Başkan Acar da Hamzalı mahallesinde meydana gelen problemleri çözmek adına mesai yürüttü.

Şereflikoçhisar Belediyesi, Mustafa Acar ve Şereflikoçhisar belediye ekiplerinin Hamzalı mahallesinde sel ve su baskınlarına karşı yürüttüğü çalışmaları fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

SONRAKİ HABER