ANASAYFA Ekonomi Son gün 31 Mart! Mobilden Akbanklı olan tüm müşteriler için tam 2000 TL hediye edilecek

Son gün 31 Mart! Mobilden Akbanklı olan tüm müşteriler için tam 2000 TL hediye edilecek

Mart ayı için kampanyalarını duyuran Akbank, yayımladığı son kampanya ile birlikte mobil üzerinden başvuru yapacak olan kişilere özel 2000 TL indirim uygulanacağını açıkladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Son gün 31 Mart! Mobilden Akbanklı olan tüm müşteriler için tam 2000 TL hediye edilecek

Akbank, milyonlarca müşterisi için yeni kampanyayı duyurdu. Yayımladığı son kart kampanyalarına göre mobilden ilk kez müşteri olmak için başvuru yapan müşterilerine özel tam 2000 TL indirim uygulanacağı ifade edildi. Bu indirimin hesaba nasıl tanımlanacağı ve başvuru için gerekli olan detayların, aşamaların neler olduğu hakkında ise bilgilendirme yapıldı. 

AKBANK MOBİLDEN BAŞVURU YAPAN MÜŞTERİLERİ İÇİN 2000 TL İNDİRİM YAPACAK!

Kampanya hakkında resmi internet adresi üzerinden açıklama yapan Akbank, “Hemen mobilden Akbanklı olup Axess veya Wings’e başvurarak market ve gıda sektörlerinde yapacağınız her harcamadan %50, toplamda 2.000 TL’ye varan indirim kazanabilirsiniz.” şeklinde yaptığı duyuru ile nasıl 2000 TL'nin kazanılabileceğine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

2000 TL HEDİYE İÇİN KOŞULLAR BELLİ OLDU!

Yayımlanan bu kampanyaya katılarak toplamda 2000 TL kazanmak isteyenler için yapılan duyuruda detaylar şu şekilde verildi;

1 - 31 Mart tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, market ve gıda sektörlerinde yapacakları her harcamadan %50, işlem başına en fazla 500 TL ve toplamda 2.000 TL’ye varan indirimden 15 Nisan tarihine kadar faydalanabilir.

2 - Kampanya kazanımının aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk harcama için geçerli olduğunu hatırlatırız.

3 - Kampanyadan kazanacağınız indirimlerin kredi kartınız onaylandıktan 2 iş günü sonra yapılacak alışverişlerde geçerli olmaya başlayacağını bildirmek isteriz. 

4 - Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanması ve evraklarının bankamıza ulaşmasından sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir.

5 - Kampanyamızın bireysel bazda gerçekleşeceğini belirtmek isteriz.

6 - Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan ya da henüz kredi kartı kullanıma açılmamış kart sahipleri Akbank Mobil’den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilir.

7 - Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartlarının dâhil olduğunu; free, ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvurularının dâhil olmadığını hatırlatırız.

KAMPANYA İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından yapılan açıklamalara göre market ve gıda harcamalarına özel olarak verilecek 2000 TL'den faydalanmak için kişilerin 12-31 Mart tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek mobilden Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlamış olması gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan ayında ağız sağlığına karşı aman dikkat!

Ramazan ayında ağız sağlığına karşı aman dikkat!