ANASAYFA Ekonomi SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Nisan ayı maaşları ne zaman ödenecek?

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Nisan ayı maaşları ne zaman ödenecek?

Ramazan Bayramı'nın yaklaşıyor olması ile beraber maaş ödeme tarihleri de merak konusu oldu. Emekli maaşlarının hangi tarihlerde ödeneceğine ilişkin sorulara yanıt aranmaya devam ederken nisan ayı maaşlarının erken ödenip ödenmeyeceği araştırılan konular arasında yer aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Nisan ayı maaşları ne zaman ödenecek?

Ramazan Bayramı nedeniyle "Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı?" sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Ramazan ayının sonuna doğru gelinmesiyle beraber bayrama kısa bir süre kalmasıyla memur maaşı ve emekli maaşlarının erken yatıp yatmayacağına ilişkin sorulara yanıt aranıyor. Ramazan Bayramına sayılı günler kala gündeme gelen nisan ayı memur ve emekli maaşları ödeme tarihleri de bu sebeple takip ediliyor. Vatandaşlar, ‘’Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı? SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Nisan ayı maaş takvimi belli oldu mu?'' gibi sorulara yanıt arıyor. 

Memur ve emekli maaşlarının bayramdan önce yatıp yatmayacağı merak ediliyor. Milyonlarca kamu çalışanı ve emekli, nisan ayında ne zaman maaş alacağını öğrenmek istiyor. Ramazan Bayramı bu yıl 10 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak ve 9 gün tatil yapılacak. Memurlar her ay aylıklarını ayın 15’nde, emekliler ise 17 ile 26’sı arasında alıyor. Bu çerçevede ‘’Emekli ve memur maaşları erken yatacak mı 2024? SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı Nisan ayı maaş takvimi açıklandı mı?'' sorularına yanıt aranıyor.

NİSAN AYI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ?

Ramazan bayramı öncesi maaşların yatıp yatmayacağı gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı’nda 9 günlük idari izin yapılacağını duyururken memur maaşlarının bayramdan önce yatırılacağına dair bir resmi açıklama gelmedi. Ancak geçtiğimiz yıl maaşlar bayramdan önce hesaplara geçmişti.

Memur maaşları her ayın 15’inde hesaplara geçiyor. Emekli maaşları ise ayın 17’si ile 26’sı arasında ödeniyor. Geçtiğimiz yıl Ramazan Bayramı'nda milyonlarca emekli, bayram ikramiyesiyle beraber maaş ödemelerini de almıştı. Öte yandan emekliye bayram ikramiyeleri ise bayramdan önceki hafta 2 - 5 Nisan tarihlerinde tüm emeklilere yatırılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
31 Mart seçim günü Ankara'da hava nasıl olacak?

31 Mart seçim günü Ankara'da hava nasıl olacak?