ANASAYFA Ekonomi Su sıkıntısı yaşamamak için acele edin! Ankara'nın sadece iki ilçesinde geçerli olacak

Su sıkıntısı yaşamamak için acele edin! Ankara'nın sadece iki ilçesinde geçerli olacak

Ankara'da günün belirli saatlerinde çeşitli sebeplerden dolayı su kesintileri yaşanabiliyor. Bundan dolayı vatandaşlara ilgili kurumlar tarafından uyarılar yapılıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Su sıkıntısı yaşamamak için acele edin! Ankara'nın sadece iki ilçesinde geçerli olacak

Ankara'da gün içinde hangi noktalarda su kesintisi yaşanacağına dair açıklamalar vatandaşlar tarafından önemle takip ediliyor. Su sıkıntısı yaşamak istemeyen ve bu konuda hazırlıklar yapan vatandaşlar için yapılacak açıklamalar büyük rol oynuyor.

Konu ile ilgili olarak ASKİ tarafından 27 Mart için planlanan su kesintisi kararları duyuruldu. Söz konusu çalışmaların sadece iki ilçede olacağının öğrenilmesinden dolayı vatandaşlar o ilçelerin hangi yerler olacağını araştırmaya başladı. Söz konusu bilgilere ASKİ resmi internet sitesi üzerinden erişildi

ANKARA'DA SU KESİNTİSİ YAŞANAN İKİ İLÇE

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olan ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara'nın Sincan ve Polatlı ilçesinde planlı su kesintisi olacak. Sincan'da yapılacak su kesintisinin Gökçek mahallesinde bir ana boru arızası nedeniyle olduğu ve bundan dolayı mahallenin tamamında su olmayacağı ifade edildi. Söz konusu arıza tamir süresi için belirtilen saat ise 13:00 oldu.

Bir diğer kesinti noktası olan Polatlı'da ise Zafer mahallesi Gordion caddesi üzerinde bir içme suyu hattında ani oluşan arıza nedeniyle su kesintisi yaşandığı bildirildi. Bu kesintinin Zafer ve Yeni Mahalle bölgelerinin bir kısmında etkili olacağı ifade edildi. Polatlı'da yaşanacak su kesintisinin bitiş saati olarak tahmini 12:00 denildi.

Vatandaşların güncel olarak ASKİ'yi takip etmeleri su sorunu yaşamamaları anlamında önem taşıyor. Buradaki bilgiler aracılığı ile vatandaşlar önceden hazırlıklı olabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fitch Türkiye Varlık Fonu'nun kredi notunu yükselttiğini duyurdu

Fitch Türkiye Varlık Fonu'nun kredi notunu yükselttiğini duyurdu