ANASAYFA Ekonomi TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Avrupa Birliği Genişleme Konferansı'nda konuştu

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Avrupa Birliği Genişleme Konferansı'nda konuştu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu yurt dışı temasları kapsamında Belçika'ya gitti. Başkan Hisarcıklıoğlu, düzenlenen konferansta konuşmacı olarak yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Avrupa Birliği Genişleme Konferansı'nda konuştu

Ülkemizde iş dünyasındaki en önemli kurumlar arasında yer alan TOBB'un başkanlık görevini yürüten Rıfat Hisarcıklıoğlu eş zamanlı olarak uluslararası kuruluşlarda da görev alıyor. Aynı zamanda Avrupa Odalar Birliği Başkan Yardımcısı olan Hisarcıklıoğlu Belçika'nın başkenti Brüksel'de önemli temaslarda bulundu.

Avrupa Birliği'nin başkenti Belçika'da önemli bir konferans gerçekleştirildi. Avrupa Birliği'nin büyüme politikasına yönelik organize edilen Genişleme Konferansı'na TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'da Avrupa Odalar Birliği Başkan Yardımcı sıfatı ile katıldı. Katıldığı konferansta iş dünyası olarak programda ele alınan konular hakkında görüşler bildiren Başkan Hisarcıklıoğlu bir dizi görüşmelerde de bulundu.

BAŞKAN HİSARCIKLOĞLU İKİLİ GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRDİ

Aynı zamanda Dünya Odalar Federasyonu Başkanı da olan Rıfat Hisarcıklıoğlu Avrupa Odalar Birliği Başkanı Vladimir Dlouhy ile, Dünya Odalar Federasyonu ile kurumu arasında yapılabilecek iş birliği konularını değerlendirdi. Bu görüşmenin ardından Başkan Hisarcıklıoğlu Ukrayna Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Gennadiy Chyzhykov ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başkan Hisarcıklıoğlu bu görüşmede de taraflar arasında ortak olarak atılabilecek adımlar hakkında istişarelerde bulundu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun ilerleyen dönemlerde de temsil ettiği diğer kurumlar ile ilgili çeşitli organizasyonlarda yer alması bekleniyor. Yapılan ya da yapılacak görüşmeler ülke ekonomisi açısından da önem arz ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da yaşanan kan donduran olay ardından bakanlıktan açıklama! 2 çocuk koruma altına alındı

İstanbul'da yaşanan kan donduran olay ardından bakanlıktan açıklama! 2 çocuk koruma altına alındı