ANASAYFA Ekonomi TOGG'dan mart ayına özel faizsiz 12 ay taksitli kredi kampanyası duyuruldu!

TOGG'dan mart ayına özel faizsiz 12 ay taksitli kredi kampanyası duyuruldu!

Mart ayına girdiğimiz ilk günlerden itibaren TOGG tarafından yapılan duyuru sonucunda faizsiz kredi imkanının tanınacağı ifade edildi. Konu hakkında detaylar da öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
TOGG'dan mart ayına özel faizsiz 12 ay taksitli kredi kampanyası duyuruldu!

Araç sahibi olmak isteyenler için TOGG tarafından yayımlanan son kampanya çerçevesinde yeni bir kredi kampanyasının düzenleneceği öğrenildi. Bu çerçevede kampanya kapsamında ne kadar kredi verileceği, kaç taksit uygulanacağı gibi merak edilen konulara da açıklık getirildi. 

TOGG'DAN MART AYINA ÖZEL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI!

Düzenlenen bu kredi kampanyası hakkında TOGG'dan yapılan açıklamaya göre, marka tarafından T10X siparişleri için farklı finansman avantajları sunmaya başladığı öğrenildi. Bu kapsamda farklı ödeme seçenekleri ile vatandaşlara faizsiz kredinin verileceği öğrenildi.

Bu çerçevede Mart ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında, en donanımlı versiyon olan T10X V2 uzun menzil için 350 bin lira krediye yüzde 0 faiz ve 12 ay vadeyle ödeme seçeneği sunuldu.

ÖDEME SEÇENEKLERİ AÇIKLANDI!

Kampanyayı tercih edenler kişilerin faydalanabileceği kredi imkanı şu şekildeydi; aylık 29 bin 167 lira ödeme yapacak. Kampanyanın yanı sıra T10X V2 uzun menzilde 12 ay vadeli yüzde 0,37 faizli aylık 34 bin 384 lira geri ödemeli 400 bin lira veya 575 bin lira krediye yüzde 1,99 faiz ve aylık 32 bin 459 lira ödemeyle 24 ay vadeli seçenekler de mevcut.

NİSAN SONUNA KADAR FİYAT SABİTLEME GARANTİSİ DE VERİLDİ!

Belirli modeller için düzenlenen kampanyaya göre bedelinin yüzde 50'sine kadar kredi verilebileceğinden bahseden marka T10X'in V1 uzun menzil ve V1 standart menzil için de farklı finansman seçenekleri bulunuyor. Bu araçların bedelinin yüzde 50'sine kadar kredi ve 36 ay vade imkanı mevcut olduğunu ifade etti. Tüm bunların yanı sıra bazı bankalar tarafından özel oranların verildiği belirtildi. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım'ın Togg için özel olarak uyguladığı avantajlı kredi faiz oranı yüzde 2,99.

Kampanya kapsamında son olarak firma tarafından mart ayında T10X sipariş eden kullanıcılar için nisan sonuna kadar fiyat sabitleme garantisi de verildiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu!

MKE Ankaragücü, Ertaç Özbir'in sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu!