ANASAYFA Ekonomi Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer o yatırım aracı için dikkat edin diyerek uyarıda bulundu!

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer o yatırım aracı için dikkat edin diyerek uyarıda bulundu!

Son senelerde altın ve dolar gibi yatırım araçlarının yanı sıra kripto paralara yönelen yatırımcılar için Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den peş peşe uyarılar geldi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer o yatırım aracı için dikkat edin diyerek uyarıda bulundu!

Birikimleri lirada olan ve yatırımlarını doğru bir şekilde yapmak isteyen kişiler için uzman isimden açıklamalar geldi. Son dönemde kripto para piyasasında yaşanan değişimler ve beklentilerin vatandaşlar tarafından merak edilmesinin ardından konuya ilişkin Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer önemli açıklamalarda bulundu.

GERİ ÇEKİLME OLABİLİR DİYEREK KRİTİK UYARIDA BULUNDU!

Bitcoin piyasasında yaşanan ani düşüşlerin ardından yeniden bir geri çekilmenin görülebileceğini ifade eden Selçuk Geçer, “Bu satışlar devam ederse, ki edecek gibi görünüyor, 51.000-52.000 seviyelerine kadar ilk etapta gidebilir ve spotlarda bir anda paranızı kaybedebilirsiniz.

Bu da piyasada birazcık panik yaratabilir belki, 50.000 altına sarkabilir. Sonrasında tekrar yukarıya bir hareket başlayacaktır diye tahmin ediyorum.

51.000 seviyeleri sert kırılırsa, bu 'howling' meselesi vesaire, aynı zamanda işte bu Amerika ile ilgili faiz beklentileri daha da olumsuza dönerse satış baskısı artabilir.

40.000 altında 25.000 seviyelerini bize gösterebilir. O yüzden kripto paralara dikkat edelim” şeklinde ifadeler ile bu anlamda dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

ALTINDA BEKLENEN RAKAMLARI DA AÇIKLADI!

Son olarak vatandaşlar tarafından en çok merak edilen ve takip edilen gram altın hakkında da açıklamalarda bulunan Geçer, "Altında bir miktar geri çekilme olabilir. Bana göre 1900'lü seviyeler tekrar test edilebilir.

Ama sonrasında orta ve uzun vadede yükselişin devam etmesini beklerim. 2.155 dolar şu anda, kısacası 2.100 doların üzerinde kısa vadeli geri çekilmeler olacağı için temkinli olalım” ifadeleri ile bu konuda yatırım yaparken dikkatli olunması gerektiğinden bahsetti.

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'e ait olup, yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oyuncu Bahar Öztan kimdir, neden hayatını kaybetti?

Oyuncu Bahar Öztan kimdir, neden hayatını kaybetti?