ANASAYFA Ekonomi Uzman ekonomistlerden dolar kuru açıklaması! Dolar 30 olacak!

Uzman ekonomistlerden dolar kuru açıklaması! Dolar 30 olacak!

Dolar kurunda hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken uzman ekonomistler dolar kuru hakkında açıklamalarda bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Uzman ekonomistlerden dolar kuru açıklaması! Dolar 30 olacak!

Dolar ve altın kurunda son zamanlarda hareketlilik devam ediyor. Bunun ile birlikte dolar kuru en yüksek seviyeye ulaşarak 26,06 Türk Lirasından işlem görüyor.

Dolar kuruna istinaden altın kurunda da hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken uzman ekonomistlerden dolar ve altın kuruna yönelik açıklama da peş peşe geldi.

Dolar kurunun en yüksek seviyeye ulaştığını ifade eden uzman ekonomistler doların 26,06 seviyesinden işlem gördüğünü ve dolar kurunun artmaya devam edeceğini bir kere daha ifade etti.

Bunun ile birlikte 2023 yılının dolar yılı olduğunu da ifade eden uzman ekonomistler doların yakın zamanda 30 TL'den işlem göreceğini de söylüyor. Dolar kuru dışında altın ve Euro'da da hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediliyor.

Uzman ekonomistler dolar ve altın kurunun paralel bir şekilde hareket ettiğini doların artması durumunda gram altın ve çeyrek altın fiyatının da en yüksek seviyeye ulaşacağını bir kere daha dile getirdi.

Uzman ekonomistler tarafından yapılan bu açıklamanın ardından gözler ise şimdiden güncel olarak dolar ve altın kuruna çevrilmiş durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mahkumlara af çıktı mı, cezaevi izinleri uzatıldı mı?

Mahkumlara af çıktı mı, cezaevi izinleri uzatıldı mı?