ANASAYFA Ekonomi Vakıfbank, o harcamalarınıza özel tam 2000 TL hediye edecek!

Vakıfbank, o harcamalarınıza özel tam 2000 TL hediye edecek!

Bu ayın sonuna kadar geçerli olacak olan Vakıfbank kart kampanyalarına göre belirli harcamalara özel 2000 TL'nin hediye edileceği duyuruldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Vakıfbank, o harcamalarınıza özel tam 2000 TL hediye edecek!

Kamu bankası tarafından müşterilerine özel yeni kampanya duyuruldu. Bu kapsamda yapılan açıklamalara göre Vakıfbank müşterilerinin kampanya sonucunda yapacakları belirli alışverişlere özel 2000 TL kazacağı belirtildi.

YAPACAĞINIZ HARCAMALARA ÖZEL TAM 2000 TL HEDİYE EDİLECEK!

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde yapılacak olan belirli harcamalara özel 2000 TL'nin hesaplara yatırılacağı belirtilmişti. Bu kapsamda 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında pazaramatatil com üzerinden tek seferde yapacağınız 10.000 TL ve üzeri otel ve konaklama harcamanıza 1.000 TL, 20.000 TL ve üzeri harcamanıza 2.000 TL ekstre indirim uygulanacağı belirtildi.

6 TAKSİT İMKANI DA SUNULACAK!

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında pazaramatatil com üzerinden yapılacak otel ve konaklama harcamanıza faizsiz 6 taksit yalnızca işlem anında gerçekleştirileceğiniz beliritldi. Bununla birlikte de sonradan kampanya kapsamında taksitlendirme yapıldığı ifade edildi.

Bu açıklamaların yanı sıra kampanya hakkında bilinmesi gereken diğer detaylar şu şekilde verildi;

1 - Uçak bileti alımları, araç kiralama hizmetleri kampanyaya dahil değildir.

2 - Kampanya katılımınızı 1-31 Mart 2024 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

3 -Harcamanızın VakıfBank POS'undan yapılması gerekmektedir.

4 - Kampanya koşulunu sağlayan ilk harcama üzerinden indirim kazanılacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 2.000 TL ekstre indirimi kazanabilir.

5 - Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilir.

6 - Kampanya kapsamında kazanılan ekstre indirimi 10 Nisan 2024 tarihinde bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartına yansıtılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILABİLİR?

Yukarıda detayları verilen kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşunu tıklayarak katılım sağlayabileceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
21 Mart okullar tatil mi, kar tatili var mı?

21 Mart okullar tatil mi, kar tatili var mı?