ANASAYFA Ekonomi Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı

Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı

Artan döviz kuru vatandaşların taşınmaz alımını zorlaştırmaya devam ediyor. Artan fiyatlar nedeniyle vatandaşlar yatırım yapmak amacıyla alternatif satışlara yönelen vatandaşlar için Vakıfbank Gayrimenkul tarafından ofis ilanı yayımlandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı

Vakıfbank'tan kelepir fiyatına ofis satışı başladı! O ilde tanesi 185 bin liradan yatırım fırsatı - Döviz fiyatlarındaki artış ülkemizdeki pek çok kalemi etkiliyor. Konut satışından faturaya, kiradan gıdaya kadar pek çok kaleme yansıyan fiyat artışları vatandaşların cebini zorlamaya devam ediyor. Taşınmaz fiyatlarının hayli arttığı dönemde yatırım yapmak isteyen vatandaşlar alternatif yollar aramaya devam ederken Vakıfbank tarafından geliştirilen Vakıfbank Gayrimenkul, yayımladığı ofis ilanı ile dikkatleri çekti.

Herhangi bir yatırım planı olanlar için ofis satışı başlayan Vakıfbank Gayrimenkul, resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ofis ilanında detayları da duyurdu. Vakıfbank, 5 adet ofisin satışı için yayımladığı ilanlarda ihale tarihlerini de açıkladı.

VAKIFBANK GAYRİMENKUL'DEN OFİS SATIŞI

Vakıfbank Gayrimenkul'un internet sitesinde üzerine haciz işlemi başlatılmış olan arsa, daire, tarla satışı yapılmaya devam ederken banka birbirinden yeni ilanları 81 il genelinde yayımlamaya devam ediyor.

vakifbank-3.jpg

Vakıfbank'tan satılık olan taşınmazlar spot piyasadaki eşdeğerlerine göre daha uygun fiyatlarla satılırken Vakıfbank Gayrimenkul sitesinde Amasya'nın Merzifon ilçesinde ofis satışı yapılacağı bildirildi. Vakıfbank Gayrimenkul tarafından ofis satışları devam ederken yatırım yapmak isteyenler için Amasya'da 5 adet ofis ilana konu oldu.

VAKIFBANK AMASYA'DA OFİS SATACAK

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından Amasya'da satışa çıkan arsanın Merzifon ilçesinde yer aldığı açıklandı. Amasya'nın Merzifon ilçesi Hocasüleyman semtinde satışa çıkan 95 metrekare büyüklüğündeki arsanın başlangıç satış fiyatı 925 bin lira olarak belirlendi.

vakifbank-2.jpg

Teklif sistemi ile satış yapan Vakıfbank Gayrimenkul, Amasya'nın Merzifon ilçesi Hocasüleyman semtinde satışa çıkan 5 adet ofis toplan fiyatını 925 bin lira olarak açıklarken bu rakam arsa başına 185 bin liraya tekabül ediyor.

vakifbank-1.jpg

Vakıfbank Gayrimenkul'ün satışa çıkardığı ofislere ilişkin ayrıntılı bilgiler de müşteriler ile paylaşıldı. Satışı yapılan ofisler hakkında Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan detaylar ise şu şekilde açıklandı;

Vakıfbank'tan Satılık 5 Adet Ofis

  • Kategori Seçimi: İşyeri
  • İşyeri Tipi: Ofis
  • İl: Amasya
  • İlçe: Merzifon
  • Semt: Hocasüleyman
  • Oda Sayısı:1
  • Metrekare: 95
  • Isınma Tipi: Klima
  • Bulunduğu Kat: 2
  • Minimum Artış Bedeli: 10 bin lira
  • Başlangıç Bedeli: 925 bin lira
  • Teminat Bedeli: 46 bin 250 lira

screenshot-66.jpg

Vakıfbank Gayrimenkul tarafından paylaşılan diğer bilgilerde ise; ''Satışa konu taşınmazlar Büro nitelikli 2.katta yer alan 22 ,23, 24, 25 ve 26 nolu bağımsız bölümdür. Taşınmazlardan 22 bağımsız bölüm nolu taşınmaz projesine göre tek hacimden oluşmakta olup, brüt 19 m2 kullanım alanına sahiptir. 23 bağımsız bölüm nolu taşınmaz projesine göre tek hacimden oluşmakta olup, brüt 19 m2 kullanım alanına sahiptir. 24 bağımsız bölüm nolu taşınmaz projesine göre tek hacimden oluşmakta olup, brüt 18 m2 kullanım alanına sahiptir.

vakifbank.jpg

25 bağımsız bölüm nolu taşınmaz projesine göre tek hacimden oluşmakta olup, brüt 20 m2 kullanım alanına sahiptir. 26 bağımsız bölüm nolu taşınmaz projesine göre tek hacimden oluşmakta olup, brüt 19 m2 kullanım alanına sahiptir. Yerinde yapılan incelemelerde 22, 23, 24, 25 ve 26 bağımsız bölüm numaralı büroların ara bölme duvarları kaldırılmış olup, birlikte kullanılmaktadır. Binada asansör bulunmamaktadır. Taşınmazlar kat mülkiyetlidir.'' denildi.

Vakıfbank Gayrimenkul internet sitesini ziyaret ederek iş yeri - ofis ilanının detaylarına ulaşabilirsiniz. Daha fazla bankadan satış için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri selden dolayı Karadeniz Bölgesi'ne doğru yola çıktı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri selden dolayı Karadeniz Bölgesi'ne doğru yola çıktı!