ANASAYFA Ekonomi Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı

Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı

Temmuz ayında faiz artırımı kararı verilmesi ile bankaların kredi faiz oranları güncellendi. Nakit ihtiyacı olan bireyler için Yapı Kredi'den 3 ay ertelemeli kredi fırsatı geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı

Yapı Kredi'den ihtiyaç kredisi fırsatı! 24 ay vadeli 3 ay ertelemeli kredi tanımlandı - Döviz ve enflasyon artışı zamlara neden oluyor. Söz konusu zamlara her gün bir yenisi eklenirken Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) Para Politikaları Kurulu (PPK) faiz toplantısında faiz artırımı kararı verildi. TCMB faiz artışına giderken bankaların kredi faiz oranları da güncellendi.

Güncellenen faiz oranlarının ardından bankaların kredi kampanyaları da yenilenirken Yapı Kredi, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi fırsatını duyurdu. Yapı Kredi tarafından açıklanan kampanya kapsamında 24 ay vadeli ihtiyaç kredisi verileceği bildirildi.

YAPI KREDİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Yapı Kredi'nin ihtiyaç kredisi kampanyası acil nakit ihtiyaçları olan bireylere yönelik duyuruldu. 500 bin liraya kadar 24 ay vadeli kredi vereceğini açıklayan Yapı Kredi'nin sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken vade, taksit, faiz gibi seçenekler hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Yapı Kredi tarafından yapılan açıklamada; ''Siz de Yapı Kredi Mobil’den başvurun, kredinizi anında kullanın! Faiz oranları müşteri özelinde ve kullanım kanalına göre değişmektedir. Dijital platformlarda belgesiz formalitesiz anında başvurabilirsiniz.'' ifadelerine yer verildi.

Yapı Kredi tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 100 bin liralık miktar için;

100 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 24 ay vade ve yüzde 5.00 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 95 bin 669 lira 68 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 8 bin 152 lira 91 kuruş, toplam ödemenin 196 bin 169 lira 84 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 108,28 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin 500 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-27.jpg

Yapı Kredi​​​​​​​ tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 500 bin liralık miktar için;

500 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 12 ay vade ve yüzde 5,00 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 225 bin 503 lira 34 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 60 bin 458 lira 61 kuruş, toplam ödemenin 728 bin 3 lira 32 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 109,15 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin 2 bin 500 olduğu bildirildi.

screenshot-29.jpg

Yapı Kredi'nin sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Daha fazla kredi haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İçişleri Bakanlığı açıkladı! 81 il genelinde yasaklandı

İçişleri Bakanlığı açıkladı! 81 il genelinde yasaklandı