ANASAYFA Ekonomi Yeni halka arz takvimi açıklandı mı, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak?

Yeni halka arz takvimi açıklandı mı, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak?

SPK tarafından halkı arzı onaylanan şirketler yatırımcıların yakın takibinde yer alıyor. Halka arzlarla ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni halka arz takvimi açıklandı mı, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka arz edecek olan şirketleri açıklamaya devam ediyor. SPK tarafından yapılan açıklamalar vatandaşların gündeminde yer alırken açıklanan halka arzlar da vatandaşların takibinde yer alıyor. Halka arzlarla ilgilenenler, ‘’Bu hafta hangi şirketler halka arz edecek, yeni halka arz takvimi açıklandı mı, bu hafta hangi şirketler halka arz olacak?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı. 

Halka arz takvimi, yatırımcıların gündeminde yer alırken farklı sektörlerdeki şirketler halka arzını açıklamaya devam ediyor. Yatırım yapacak ya da yatırım planı olanlar ise halka arz olacak şirketleri takip ediyor. 4 - 10 Mart tarihleri arasında halka arz edecek şirketler merak konusu olurken halka arz olan firmalar talep toplama süreci ardından borsada işlem görüyor. Halka arz olan şirketlerin halka arz fiyatları, lot değeri, büyüklüğü araştırılırken merak edilen takvimi derledik.

4 - 10 MART BU HAFTA HALKA ARZ OLACAK ŞİRKETLER HANGİLERİ?

4 - 10 Mart haftasında yeni halka arzın olmadığı bildirildi. Ancak talep toplanan şirketlerin borsada işlem süreci başlayacak. 

SPK'nın halka arz takvimine göre;

Artemis Halı, 4 Mart günü Ana Pazar'da ARTMS kodu ile işlem gördü. 

Mogan Enerji ise 7 Mart günü işlem görecek. Şirketin halka arz sonuçları erişime sunuldu. MOGAN kodu ile Yıldız Pazar'da işlem görecek. Detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
4.9'la sallandı! Yer bilimci Naci Görür'den açıklama geldi

4.9'la sallandı! Yer bilimci Naci Görür'den açıklama geldi