ANASAYFA Ekonomi Yeni halka arz takvimi belli oldu mu? 29 Nisan 3 Mayıs halka arz olan şirketler listesi

Yeni halka arz takvimi belli oldu mu? 29 Nisan 3 Mayıs halka arz olan şirketler listesi

Halka arz tarihleri, yatırım yapacakların yakın takibinde yer alıyor. Yeni haftanın halka arz takvimini merak edilirken SPK tarafından açıklanan 29 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında halka arz edecek şirketler araştırılmaya devam ediyor. Yatırımcılar halka arz olacak şirketlerin kaç lot verdiği gibi sorulara da yanıt ararken detaylar da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni halka arz takvimi belli oldu mu? 29 Nisan 3 Mayıs halka arz olan şirketler listesi

Yeni halka arz takvimi belli oldu mu? 29 Nisan 3 Mayıs halka arz olan şirketler listesi - Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) halka arz olan şirketleri araştırmaya devam ediyor. SPK tarafından halka arz edeceği açıklanan şirketler ise yatırımcı ve yatırımcı adaylarının gündeminde yer alıyor. SPK, halk arz edecek olan şirketlere ilişkin pek çok soruya yanıt verirken ‘’Yeni halka arz takvimi belli oldu mu? 29 Nisan 3 Mayıs halka arz olan şirketler listesi'' soruları da gündeme taşındı. 

Halka arz tarihleri, yatırım yapacakların yakın takibinde yer alıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arzı onaylanan şirketler talep toplama sürecine girerken yatırımcılar ise talep toplayacak şirketler arasında Koton Mağazacılık ve Lila Kağıt'ın yer alması ile beraber araştırmasına başladı. 

BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

SPK halka arz olacak şirketleri duyurdu. Bu hafta talep toplayacak şirketler arasında Koton Mağazacılık ve Lila Kağıt yer alırken halka arz olan ve bu aşamada talep toplayacak şirketler sürecin sonunda borsada işlem görmeye başlayacak.  

29 Nisan - 3 Mayıs halka arz takvimi de şöyle olacak;

Koton Mağazacılık Tekstil, 30 Nisan - 2 -3 Mayıs tarihlerinde talep toplama sürecine 30,50 TL ile giriyor. Eşit dağıtımla halka arz olacak Koton, katılım endeksine uygundur. Halka arz büyüklüğü 4.1 milyar TL, halka açıklığı ise yüzde 16,5 oldu.

Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. şirketi 30 Nisan - 2 - 3 Mayıs tarihleri arasında 37,39 TL fiyat ile halka arz oluyor. Eşit dağıtım ile halka arz olacak firma katılım endeksine uygundur. Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar TL, halka arz açıklığı ise yüzde 15,25 olacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekonomist Mert Başaran gram altın için 3333 TL uyarısı yaptı

Ekonomist Mert Başaran gram altın için 3333 TL uyarısı yaptı