ANASAYFA Ekonomi Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?

Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?

Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip ediliyor. Bu hafta hangi şirketlerin halka arz olacağı merak konusu olurken detaylar da sorgulanmaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?

Son dönemin popüler yatırım şekli olan borsaya yeni yatırımcılar kazandırılmaya devam ediyor. Yatırımcıların Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz edecekleri açıkladığı bültenleri takip edilirken ‘’Yeni halka arz var mı, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?'' gibi sorulara da yanıt aranmaya başladı. 

Halka arz takvimi, yatırımcı kesim tarafından yakından takip edilirken yeni halka arz olacak şirketler listesi de sorgulanmaya başladı. SPK onayı ile şirketler halka arz olmaya devam ederken yatırım yapacaklar da ''Bu hafta yeni halka arz var mı?'' sorusuna yanıt arıyor.

BU HAFTA YENİ HALKA ARZ VAR MI?

Sermaye Piyasası Kurulu, firmaların halka arzlarını onaylıyor ve şirketler peş peşe talep toplama sürecine giriyor. Son olarak Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz olmuştu. SPK tarafından halka arzı onaylanarak talep toplama sürecine giren yeni şirket henüz bulunmuyor. Son olarak IC Enterra Yenilenebilir Enerji A.Ş. şirketi 27 - 28 - 29 Mart tarihlerinde talep toplama sürecini gerçekleştirmişti. Şirketin borsada işlem tarihi ise 4 Nisan olarak duyuruldu. Bunun dışında takvimde herhangi bir şirket de yer almadı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 Adli tatil ne zaman, adli tatilde görülen davalar nelerdir?

2024 Adli tatil ne zaman, adli tatilde görülen davalar nelerdir?