ANASAYFA Ekonomi Ziraat Bankası emekli promosyon güncelleme başvuruları başladı mı, promosyon güncelleme nasıl yapılır?

Ziraat Bankası emekli promosyon güncelleme başvuruları başladı mı, promosyon güncelleme nasıl yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kamu bankalarına promosyon güncellemesi talimatı vermesi üzerine emeklinin de telaşı başladı. Kamu bankalarında promosyon ödemelerinin zamlanması üzerine Ziraat Bankası müşterileri de güncelleme başvurularını nasıl yapacaklarını merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ziraat Bankası emekli promosyon güncelleme başvuruları başladı mı, promosyon güncelleme nasıl yapılır?

Kamu bankaları tarafından promosyon ödemelerine ilişkin yeni gelişmeler gündemde yer alıyor. Kamu bankalarının ödedikleri en yüksek 5 bin lira tutarındaki promosyon ödemeleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 - 12 bin lira arasında ödeme yapılmasına ilişkin talimatı sonrası merak edilenler de arttı. 

Kamu bankalarının emekli maaş promosyon ödeme tutarlarının maaş tutarına göre 8 ila 12 bin lira arasında değişeceği duyuruldu. Gelişme sonrasında Ziraat Bankası üzerinden emekli maaş promosyonu alan emekliler, promosyon tutarı ne kadar oldu sorusuna yanıt aramaya başladı. ‘’Ziraat Bankası emekli maaş promosyon ödemesi için güncelleme başvurularına dair merak edilenler artarken ‘’ Ziraat Bankası emekli promosyon güncelleme başvuruları başladı mı, promosyon güncelleme nasıl yapılır?'' sorusu da gündeme taşındı. 

ZİRAAT BANKASI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası emekli maaş promosyon ödemeleri 8 ila 12 bin lira arasında değişen tutarlara yükseltildi. Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan emekliler yapılacak olan maaş promosyon tutarlarını merak etmeye başladı. 

Banka promosyonu başvuruları ilgili bankanın şubelerinden, internet bankacılığından mobil uygulaması üzerinden ATM’lerden ve SMS yöntemiyle 25 Mart tarihi itibariyle başvuru yapabilecek. Başvuru sürecini tamamlayan emeklilerin promosyon ödemeleri 28 Mart tarihinde hesaplara yatırılmaya başlanacak. Promosyon ödemelerinden yararlanabilmek için maaş ödemelerinin 3 yıl boyunca ilgili bankadan alınacağına dair taahhüt verilmesi şartı aranacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güneş patlaması nedir, etkileri neler?

Güneş patlaması nedir, etkileri neler?