19 Mayıs heyecanı Melek Mosso, Evrencan Gündüz ve Nil Karaibrahimgil konserleri ile Etimesgut'ta yaşanacak!

Etimesgut Belediyesi ilçede bayram coşkusunun sonuna kadar yaşanması için harekete geçti. Kutlamaları tek bir gün ile sınırlandırmayan belediye yönetimi konser takvimini detayları ile paylaştı.

Ankara'nın son dönemde ulusal basında en çok gündem olan ilçelerinden Etimesgut gözünü 19 Mayıs'a dikti. Günler öncesinden konser hazırlıkları yapılan ilçede yaşayan vatandaşlar, hep beraber bayram coşkunu yaşamak için bekliyor.

ETİMESGUT KONSERLERİ BEKLİYOR

Etimesgut Belediyesi geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve tüm vatandaşlar için ücretsiz konserler hazırladıklarını duyurmuştu. Gençlik vurgusunun yapıldığı konserlerin 3 gün boyunca süreceği ve 19 Mayıs'ta final yapacağı öğrenildi. Etimesgut halkının ve çevre ilçeden vatandaşların ilgisi altında geçmesi beklenen konserlerin sırasıyla gerçekleşeceği günler şu şekilde oldu;

17 Mayıs 20:30 Melek Mosso

18 Mayıs 20 30 Evrencan Gündüz

19 Mayıs 20:30 Nil Karaibrahimgil

19 MAYIS HEYECANI TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANINDA YAŞANACAK

Geniş kitleler tarafından sevilen 3 sanatçının gerçekleştireceği konserlerin adresleri Türk Beyleri Kent Meydanı oldu. Etimesgut Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan bu alan 100 bin kişinin katıldığı konserlere de ev sahipliği yapmıştı. Benzer görüntülerin bu konserlerde ve ilerleyen dönemlerde gerçekleşecek etkinliklerde yaşanması bekleniyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'da konserlerde yer alarak ilçe halkının 19 Mayıs heyecanına ortak olacak. Beşikçioğlu'nun konserlerde söz alarak önemli ifadelerde bulunması tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER