ANASAYFA Etimesgut Ankara Etimesgut'ta 2 yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!

Ankara Etimesgut'ta 2 yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!

Geçtiğimiz günlerde Ankara'nın Etimesgut ilçesinde kaldırımda yürüyen yayalara çarparak iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan şahsın bugün tutuklandığı öğrenildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Etimesgut'ta 2 yayaya çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı!

25 Şubat günü saat 22:22 sıralarında Etimesgut ilçesi 1. TBMM caddesi üzerinde meydana gelen kaza sonucunda Ankara’nın Etimesgut ilçesinde kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarparak ölümüne neden olmuştu. Bunun ardından konu ile ilgili yapılan açıklamalarda iki kişinin ölümüne neden olan sürücünün tutuklandığı öğrenildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre sürücünün kaldırıma çıkması sonucunda kaldırımda yürüyen E.S. ve U.C.’nin olay yerinde hayatını kaybetmişti. Bunun ardından kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalara başlayan polis ekipleri kazaya karışan aracın H.I. tarafından kiralandığını belirledi. 

Yaşanan gelişmeler sonucunda H.I. polis ekiplerince Keçiören ilçesinde yakalandı. Görevlilerin H.I. ile yapılan görüşmesi esnasında söz konusu aracı B.G. ve M.C.D. isimli şahıslara verdiğini belirtmesi üzerine tekrar harekete geçen görevliler B.G. isimli şahsı kıskıvrak yakaladı. Yapılan görüşmede B.G.’nin kaza anında arka koltukta oturduğunu, aracın M.C.D.nin kullandığını söylediği öğrenildi. 

Şüpheli M.C.D. ise Kırıkkale'de yakalanarak gözaltına alınırken, Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından Ankara’ya getirildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli M.C.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü otomobil markası Bugatti 1 adet üretilen yeni modelini duyurdu

Ünlü otomobil markası Bugatti 1 adet üretilen yeni modelini duyurdu