ANASAYFA Etimesgut Ankara Etimesgut'ta arabanın camını kırarak hırsızlık yapan şahıslar yakalandı!

Ankara Etimesgut'ta arabanın camını kırarak hırsızlık yapan şahıslar yakalandı!

Ankara'da bir aracın camının kırılarak hırsızlık yapıldığı tespit edilmişti. Bunun üzerine yapılan açıklamalara göre hırsızlık yapan şahısların yakalandığı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Etimesgut'ta arabanın camını kırarak hırsızlık yapan şahıslar yakalandı!

Bugün sabah saatlerinden edinilen bilgilere göre bir alışveriş merkezinin otoparkında aracın arka camının kırılarak içeride bulunan tabletin çalındığı öğrenilmişti. Bunun üzerinde Ankara’nın Etimesgut ilçesinde park halinde bulunan aracın camını kırarak tablet çalan kişilerin yakalandığı öğrenildi. Yakalan şüphelilerin yanı sıra tabletin de sahibine teslim edildiği belirtildi.

ARAÇ CAMI KIRARAK TABLETİ ÇALAN HIRSIZLAR YAKALANDI!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, bir alışveriş merkezinin otoparkında bulunan otomobilin arka camı kırılarak araç içinde bulunan tablet çalındı. Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlileri güvenlik kameralarını inceleme altına aldı ve çalışmalar sonucu hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların gri bir araç ile olay yerinden ayrıldığı tespit edildi. 

Bu çerçevede E.K. ve kız kardeşi D.Y. isimli şüphelilerin Altındağ ilçesinde olduğunu tespit eden ekipler belirlenen adrese operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen bu operasyon sonucunda şüpheliler hırsızlık konusunu itiraf etti ve ikamet aramasında bulunan tablet sahibine teslim edildi. Kısa süre içerisinde bulunan ve gözaltına alınan şahıslar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ifade edildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika! 2024 Ocak FED faiz kararı açıklandı

Son Dakika! 2024 Ocak FED faiz kararı açıklandı