ANASAYFA Etimesgut Ankara'da kontrolden çıkan mikser park halindeki 7 araca çarparak durabildi!

Ankara'da kontrolden çıkan mikser park halindeki 7 araca çarparak durabildi!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde mikserin kontrolden çıkması sonucunda 7 araca birden çarparak durabildi. O anlar ise çevredeki kamera kayıtlarına yansıdı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara'da kontrolden çıkan mikser park halindeki 7 araca çarparak durabildi!

Bugün akşam saatlerinde Ankara’nın Etimesgut ilçesinde yoldan çıkan transmikser, park halindeki 7 araca çarptı. Kontrolden çıkan mikserin ancak 7 araca çarpması ve 2 aracı altına alması sonucunda durduğu tespit edildi. Olay yerine ait kamera kayıtları ise o anları an ve an kayıt altına aldı. Yaşanan bu olayda araçlarda kimsenin olmaması ise en büyük teselliydi.

ANKARA ETİMESGUT'TA MİKSER ARACI 7 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre, saat 17.30 sıralarında İstanbul yolu üzerinde seyir eden transmikser, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak park halindeki 7 araca çarptı. Talihsiz kazada yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Yaşanan olayda çarptığı otomobilleri sürükleyen mikser, 2 aracı altına alarak durabildi. Araçların içinde kimsenin olmaması faciayı önlerken, olaya şahit olan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle bir kısmı ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı.

Yaşanan bu olayda araçlarda ve çevrede hiç kimsenin olmaması büyük bir facianın önüne geçerken, kazanın tesellisi oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da 12 Mart Salı günü araç trafiğine kapatılacak yollar belli oldu!

Ankara'da 12 Mart Salı günü araç trafiğine kapatılacak yollar belli oldu!