ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, seçimleri kazanması ile beraber yoğun bir çalışma temposu içerisine girdi. Öncelikli olarak tebrik ziyaretlerine gelen vatandaşları ve siyasileri kabul eden Başkan Beşikçioğlu, yaptığı paylaşımla saha çalışmalarına başladığını bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu duyurdu! Kolları sıvadık - Türkiye, 31 Mart tarihinde yeni yerel yönetimleri belirlemek üzere sandık başına gitti. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) adayı Erdal Beşikçioğlu seçimi yüzde 58'in üzerinde bir oy oranı ile kazandı. 

Seçimi kazanan Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, bir süredir makamında tebrik ziyaretlerini kabul ederken bu kez sosyal medya hesabı Instagram üzerinden saha çalışmalarına başladığına ilişkin bir paylaşımda bulundu. 

ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI BEŞİKÇİOĞLU: ‘’KOLLARI SIVADIK''

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, bugün yaptığı sosyal medya paylaşımında sahaya indiğini duyurdu. 

Daha önce ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması için start veren Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, yaptığı sosyal medya paylaşımlarında ‘’Kolları sıvadık. Süvari Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi inşaatının süratle tamamlanması için incelemelerde bulunarak gerekli talimatlarımızı verdik.'' ifadelerine yer verdi. 

Bu çerçevede sahadan da görüntülerini paylaşan Başkan Beşikçioğlu, çocuklu aileler için Süvari Mahallesi Kreş ve Gündüz Bakımevi için çalışmaların hızla tamamlanması için çalışacaklarını ifade etti.

İlerleyen dönemde ihtiyaç kapsamında yeni kreş projelerinin de Etimesgut Belediyesinin gündeminde yer alması bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı