ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Rehber diye işe alınan personel İngilizce bilmiyor"

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Rehber diye işe alınan personel İngilizce bilmiyor"

Başkanlığı ilgi ve merak ile takip edilen Erdal Beşikçioğlu devraldıkları belediyede işe alınan personeller ile konuştu. Başkan Beşikçioğlu bir çok personelin üniversite mezunu olmadığını ve yabancı dil bilmeyenlerin rehber kadrosundan işe girdiğini söyledi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu "Rehber diye işe alınan personel İngilizce bilmiyor"

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı olarak siyasete atılan ünlü sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu eski yönetimin personel alımı konusunda etik davranmadığına yönelik söylemlerde bulundu. Başkan Beşikçioğlu belediye bünyesinde işe alınan bazı kişilerin eğitim seviyesinin düşüklüğüne ve olması gereken şartları taşımadıklarına dikkat çekti.

“REHBERLER İŞE ALINDIKTAN SONRA KURSA YOLLANMIŞ”

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu konu ilgili “Belediye müze yapmış, 30 rehber çalışıyor. Rehberler işe alındıktan sonra İngilizce kursuna yollanmış” diyerek alım yapılırken en başında dil bilme şartının aranması gerekirken bunun uygulanmadığını söyledi. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu Belediyeye bağlı olan bazı hocaların ilkokul mezunu olduğunu belirtti.

“Eğitim ve Uygulama Merkezi'ndeki hocalarımızın çoğu lise ve ortaokul mezunu çıktı” diyerek personel alımlarında yaşanan durumu gözler önüne seren Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

BELEDİYE POLİTİKALARI GÜNDEM OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yerel seçim sürecinin tamamlanmasının ardından el değiştiren belediyelerden benzer beyanlar geliyor. Yapılan işe alımlar ve yeni yönetimlere bırakılan borçlar konusunun gündemde kalmaya devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir'de abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara para cezası kesildi

Eskişehir'de abartılı egzozlu ve hatalı park edilen araçlara para cezası kesildi