Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Tır Parkı ilçemizde yaşam kalitesini artıracaktır

Etimesgut ilçesinde günlerdir gündemin ilk sırasında yer alan tır parkı projesi ile ilgili Erdal Beşikçioğlu'ndan önemli açıklamalar geldi. Başkan Beşikçioğlu projenin ilçede trafik düzenini ve yaşam kalitesini artıracağını belirtti.

Başkan Erdal Beşikçioğlu: Tır Parkı ilçemizde yaşam kalitesini artıracaktır

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan insanlar son dönemde ikamet ettikleri yerlerde ağır tonajlı araç sayısının fazlalığı ve park edildiği yerler konusunda şikayetlerde bulunuyordu. Bu bağlamda belediye yönetimi harekete geçmiş ve Yapracık'ta dev bir alanı tır otoparkı yapmak için harekete geçmişti.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Tır Parkı ilçemizde yaşam kalitesini artıracaktır

ABB'NİN PROJESİNE ENTEGRE EDİLECEK

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Sincan Şoförler Odası Başkanı İsa Yalçın’ı makamında ağırladı. Ağır tonajlı araçlar konusunun da masaya yatırıldığı görüşme sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Başkan Beşikçioğlu inşa ettikleri tır parkı için "7/24 güvenlik hizmeti ve çevre yoluna doğrudan erişim imkânı ile bu tesisimiz, ilçemizde hem trafik düzenini hem de yaşam kalitesini artıracaktır" dedi.

Parkın sadece Etimesgut'ta yaşayan vatandaşların kullanımında olacağını vurgulayan Erdal Beşikçioğlu "Parkımız Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından Sincan–Etimesgut sınırında inşasına başlanan ve Türkiye’nin en büyük Tır Parkı olması planlanan projeye entegre edilecektir. Bu geçişle birlikte, ağır tonajlı araçlarımız şehir merkezlerinden uzak, modern ve kapsamlı bir tesiste hizmet almaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu: Tır Parkı ilçemizde yaşam kalitesini artıracaktır - Resim : 2

BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Etimesgut'un yoğun bir araç trafiği sıkıntısı yaşadığı biliniyor. Tır parkı projesinin bu sorunu çözmeye yetip yetmeyeceği ilerleyen süreçte belli olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER