ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi

Seçim sonrasında ülke genelinde en çok konuşulan siyasi konular arasında belediyelerde çıkan büyük borç rakamları yer almıştı. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde başkan olan Beşikçioğlu'da eski yönetime teşekkür eden sözlerde bulunmuştu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi

Yerel seçimde birinci parti olan Cumhuriyet Halk Partisi'nde görevi devralan belediye başkanları kendilerine borçlu bir yönetim bırakıldığını ifade etmişti. Bu kapsamda yeni yönetimler belediyelerin ne kadar borcu olduğunu ilan ettikleri afişler hazırlamıştı.

“ENVER BEY BELEDİYEYİ BORÇSUZ BİR ŞEKİLDE TESLİM ETTİ”

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ise bugün partisinin çalıştayında eski yönetime dair olumlu ifadeler kullandı. Ankara ve ülkenin diğer ilçelerine oranla çok daha iyi bir yönetim devraldıklarını söyleyen Başkan Beşikçioğlu “Söylenecek bir şey yok. Enver Bey bize belediyeyi borçsuz bir şekilde teslim etti. Biz de kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu manada şanslı belediyelerden biriyiz” diyerek eski başkan Enver Demirel'i takdir etti.

Bu seçime gelene kadar 5 dönemin 4'ünde belediye başkanı olan MHP'li Enver Demirel bu açıklamaların ardından sosyal medya hesabından Başkan Beşikçioğlu'na sözlerinden dolayı teşekkür etti.

ESKİ BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Eski Başkan Demirel “Etimesgut Belediyesi gerçekleştirdiği onlarca tesise, hizmete rağmen borcu olmayan ve hizmet üretebilecek kaynağı olan Türkiye'nin ender belediyelerinden biridir. Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Erdal Besikçioğlu'na ‘borçsuz belediye devraldıkları’ yönündeki dürüst açıklamaları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diyerek Başkan Erdal Beşikçioğlu'na görevinde başarılar diledi.

Etimesgut Belediyesi'nin borçsuz bir şekilde devredilişi konusu kısa sürede ülke gündemine oturdu. İki ismin karşılıklı iyi dilek temennileri siyasette özlenen görüntüler olarak nitelendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bugün kandil mi? 20 Nisan günü İslam dini için ne oldu? Kandil ne zaman?

Bugün kandil mi? 20 Nisan günü İslam dini için ne oldu? Kandil ne zaman?