ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Etimesgut'a yaptığı hizmetlerden bahsetti

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Etimesgut'a yaptığı hizmetlerden bahsetti

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaklaşan yerel seçimler öncesinde ilçe sakinlerine yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler verdi. Başkan Demirel, projelerinin devam edeceğini ifade etti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Etimesgut'a yaptığı hizmetlerden bahsetti

Ankara'nın son yıllarda önemi ciddi oranda artan ilçesi Etimesgut seçim heyecanı yaşamaya devam ediyor. Askeri ve stratejik olarak bir çok önemli kurum ve kuruluşa ev sahipliği yapan, artan nüfusu ve potansiyeli ile tüm dikkatleri üzerine çeken ilçede son günlerde en çok konuşulan konu yaklaşan yerel seçimler oldu.

Türkiye'nin de sonuçları en çok merak edilen ilçelerinden olan Etimesgut'ta mevcut belediye başkanı olan Enver Demirel, Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir kez daha Etimesgut Belediye Başkanı olmuştu. Bir kez daha bu göreve talip olmasının ardından seçim çalışmalarına da hız veren Demirel ilçe sakinlerine yönelik açıklamalarına devam ediyor.

BİR ÇOK HİZMET YAPILDI

Bu zamana kadar neler yaptıkları ile ilgili ilçe halkına açıklamalarda bulunan Enver Demirel “Yaptık, yapıyoruz, yapacağız” diyerek görev süresi boyunca ilçede hangi hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Yapılan açıklamaya göre Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilk göreve gelmesinden bu zamana kadar " 15 Kültür Sanat Yaşam Merkezi, 14 Eğitim Birimi, 10 Spor Tesisi, 6 Yüzme havuzu, 5 Kreş ve Gündüz Bakım evi, 6 Cami ve türbe, 12 Kapalı pazar, 6 kütüphane, 3 köy konağı, 5 emekli konağı, 2 hanımlar konağı ve 2 kent meydanı yapılmasını sağladı.

Söz konusu hizmetler memnuniyetle karşılanırken, Etimesgut Belediye Başkanı olacak isminde aynı şekilde hizmetler gerçekleştirmesinin önemi ilçe sakinleri tarafından vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor!

İlk Türk astronotu Alper Gezeravcı bugün dünyaya dönüyor!