ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yoğun görüşme trafiğine devam ediyor

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yoğun görüşme trafiğine devam ediyor

Ankara'da uzun yıllardır belediye başkanı olarak görev yapan isimlerden olan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim ve Etimesgut'taki hizmet çalışmalarına devam ediyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yoğun görüşme trafiğine devam ediyor

Ankara'da yerel seçim kapsamında vatandaşlar oy kullanmak için 31 Mart günün iple çekerken, partiler tarafından aday gösterilen ve bağımsız bir şekilde yoluna devam eden isimler propaganda çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda 1999 yılında ilk defa seçildiği Etimesgut Belediye Başkanı görevinde 2009 yılından beri aralıksız olarak devam eden Enver Demirel, bir kez daha aday gösterildiği belediye başkanlığı seçiminde kazanan isim olmak için çalışmalarını sürdürürken devam eden görevini ihmal etmiyor.

DEMİREL'E SAMSUNLULARDAN ZİYARET

Başkan Demirel bu kapsamda ilçe genelinde ziyaretlerde bulunmaya ve makamında önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Son olarak Enver Demirel kendisini ziyaret eden isimler ile ilgili bir paylaşım yaptı. İlk olarak Ankara Samsunlular Derneği ve Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği tarafından ziyaret edilen Demirel “Ankara Samsunlular Derneği (ASFED), Ankara Samsun Sanayici İşadamları Derneği (ASİYAD) Başkanı Osman Yılmaz ve yönetimine nazik ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyor, Samsunlu hemşerilerime selamlarımı gönderiyorum” şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kendisine yapılan ziyaretten sonra Başkan Enver Demirel bu sefer kendisi ziyaretçi oldu. İlçede bulunan Ankara Batı Adliyesine giden Demirel “Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Sayın Mustafa Gökçe'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Başsavcımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in ilçe genelinde önemli kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerinin artarak devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akaryakıt fiyatları uçuyor! Ankara'da benzine zam

Akaryakıt fiyatları uçuyor! Ankara'da benzine zam