ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den esnaflara ziyaret

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den esnaflara ziyaret

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı ziyaretler kapsamında ilçe merkezindeki esnaflarla bir araya geldi. Başkan Demirel'in yaptığı ziyaretler renkli görüntülere sahne oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den esnaflara ziyaret

Seçim sonucunun en çok merak edildiği ilçelerden olan Etimesgut'ta Başkan Enver Demirel esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Demirel bu kapsamda Etimesgut ilçesinin merkez mahallelerinde bulunan çalışma yerlerini ziyaret etti.

İlçedeki yaklaşan yerel seçimin, bir kez daha başkanlığa aday olan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aday gösterilen ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu arasında geçmesi bekleniyor. Seçime 2 aydan kısa bir süre kalmasından dolayı gittikçe yoğunlaşan seçim çalışmaları kapsamında Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ilçenin esnafları ile bir araya geldi.

ESNAFA ZİYARET, GENÇLERE MORAL

Başkan Demirel'in beraberindeki heyet ile birlikte yapmış olduğu ziyaret renkli anlara sahne oldu. Kendilerinin ziyaret edilmesinden memnun olan vatandaşlar Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e hem taleplerini ilettiler hem de kendilerine yaklaşan yerel seçimlerde başarılar dilediler.

Esnaf ziyaretlerine ek olarak sokakta gördüğü gençler ile de sohbet eden Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel onların da sorunlarını dinledi ve kendilerine başarılar diledi. %49,57 oy oranı ile 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı olarak seçimleri kazanan Enver Demirel'in bir kez daha Cumhur İttifakı adayı gösterildiği Etimesgut'ta nasıl bir oy oranı alacağı merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Astronot Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüş yolculuğu 2.kez ertelendi

Astronot Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüş yolculuğu 2.kez ertelendi