ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu belediye çalışanları ile bayramlaştı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu belediye çalışanları ile bayramlaştı

Ramazan bayramını da kapsayan 9 günlük tatil resmi iş yerlerinde de bayramlaşma törenlerinin gecikmesine sebep olmuştu. Bayram dönüşü Etimesgut'ta da bir hareketlilik yaşandı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu belediye çalışanları ile bayramlaştı

Başkan Erdal Beşikçioğlu bayram tatili dönüşünde hem personeller ile tanışma hem de onların bayramını kutlama amacıyla harekete geçti. Etimesgut Belediye Binasında gerçekleşen bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu.

ETİMESGUT'TA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Belediye yönetimine bir konuşma gerçekleştiren Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu konuşmanın ardından personelleri bayramlaşmak için makamında ağırladı. Makam odasının kapısında bekleyen Başkan Beşikçioğlu içeri girenler ile tek tek bayramlaştı.

Başkan Beşikçioğlu personeller ile bayramlaşmasında yeni dönem için birlikte el ele çalışma mesajları verdi. 15 yıl sonra farklı bir parti yönetimine geçen Etimesgut yerel seçim sürecinin en çok konuşulan ilçelerinden birisi olmuştu.

Seçilene kadar herhangi bir siyasi deneyimi olmayan fakat ünlü bir oyuncu olan Erdal Beşikçioğlu'nun büyük bir oy oranı ile seçilmesi gündemde uzun süre yer almış, hayranları kendisini tebrik yağmuruna tutmuştu.

MECLİS ÜYELERİ MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

Mazbatasını geçtiğimiz günlerde alan Beşikçioğlu belediye personelleri ile bayramlaşmasına ek olarak ilçe meclisinde grubu olan partilerin meclis üyelerini grup odalarında ziyaret etti. Konu ile ilgili belediye hesabından yapılan paylaşımda “Sn. Başkanımız meclis üyeleriyle görüşerek meclis üyelerinin görüş ve önerilerini aldı” cümlesine yer verildi.

Yeni yönetime geçiş sürecinin bayram tatili ile birlikte geride kalması artık yapılacak çalışmalara odaklanılmasını beraberinde getirdi. Başkan Beşikçioğlu bu kapsamda hem şehir hem ilçe yönetimi kapsamında temaslarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara ve İstanbul illerinde kamuda çalışmak üzere uzman yardımcısı alımı yapılacak!

Ankara ve İstanbul illerinde kamuda çalışmak üzere uzman yardımcısı alımı yapılacak!