ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski ABB Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında ağırladı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski ABB Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında ağırladı

Ankara'da göreve yeni gelen Belediye Başkanlarını ziyaret etme turları devam ediyor. Şehirde başkanlığı en çok merak edilen isimlerden Başkan Beşikçioğlu bu süreçte çok sayıda isim ile bir araya geliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski ABB Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında ağırladı

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Etimesgut'tan aday oluşu kadar seçimi kazanması ile gözleri üzerine çeken Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu görevini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan da tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Beşikçioğlu Ankara siyasetinde önemli bir ismi ağırladı.

ESKİ BAŞKAN KARAYALÇIN BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Edinilen bilgiye göre Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında misafir etti. Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda da “Dışişleri eski Bakanı ve Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sayın Murat Karayalçın Belediye Başkanımız Sayın Erdal Beşikçioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu” denildi. 

1989-1993 yılları arasında 2. ABB Başkanı olarak görev yapan ve bu görevine ek olarak bakanlık ve milletvekilliği gibi görevlerde de bulunan 80 yaşındaki Karayalçın, Başkan Beşikçioğlu'na görevinde başarılar diledi. Başkan Beşikçioğlu'da kendisine yapılan ziyaretten duyduğu minneti dile getirdi ve Murat Karayalçın'a teşekkür etti. İki isim yapılan ziyareti ölümsüzleştirmek adına hatıra fotoğrafı çekindi.

ETİMESGUTLULAR ZİYARETİNİ SÜRDÜRÜYOR

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na adaylığı boyunca ilçe halkından yoğun bir destek gelmişti. Bu desteğin başkanlık döneminde de devam ettiği gözlemlenirken, ilerleyen günlerde de belediye makamına ziyaretlerin sürmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En ucuz Tesla modeli Türkiye'de satışa sunuldu! Yeni Tesla y fiyatı nedir, Tesla y yeni versiyon özellikleri

En ucuz Tesla modeli Türkiye'de satışa sunuldu! Yeni Tesla y fiyatı nedir, Tesla y yeni versiyon özellikleri