Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu halk gününde vatandaşları misafir etti

Etimesgut ilçesinde yeni yönetim halk günü adlı bir hizmet hayata geçirmişti. Vatandaşların aracısız bir şekilde başkana istek ve şikayetlerini iletebildikleri bugüne ilgi sürüyor.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu halk gününde vatandaşları misafir etti

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun seçim döneminde en çok vurguladığı konuların başında ilçeyi birlikte yönetme vurgusu yer almıştı. Bu kapsamda Başkan Beşikçioğlu'nun seçildikten sonra hayata geçirdiği ilk projeler arasında Halk Günü hizmeti yer almıştı.

HALK GÜNÜ PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşlar haftalık olarak belediyeye gitmeye ve belediye meclisinde Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile görüşmeye başladı. Her kesimden insanın katıldığı programda vatandaşlar bireysel ve kalabalık bir grubu ilgilendiren şikayetlerini belediyeye iletmeye başladılar.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu halk gününde vatandaşları misafir etti

Halk günü etkinliğinin sonuncusu benzer görüntülere sahne oldu. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşların taleplerini dinlemeye devam etti. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu “Halk Günü Buluşmamızda yine enerjimiz yüksek, sohbetler derin. Vatandaşlarımızla dertleşmek ve taleplerini dinlemek her zaman en büyük önceliğimiz. Birlikte daha güçlü ve daha umut doluyuz” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Etimesgut ilçesinde yaşayan ve Halk Günü etkinliğine katılan vatandaşlar bu programı önemli bir fırsat olarak görüyor. Sorunlarını direkt olarak Belediye Başkanına aktarmak isteyenlerin ilerleyen dönemlerde bu programa katılmak için belediyeye gelmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER