ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk meclis toplantısını yaptı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk meclis toplantısını yaptı

Adaylığı sadece şehirde değil ülke genelinde gündem olan Başkan Erdal Beşikçioğlu ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Beşikçioğlu yeni döneme dair temennilerinden bahsetti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk meclis toplantısını yaptı

Ünlü dizi, film ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu artık bir Belediye Başkanı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihinde ilk defa Etimesgut'u yönetmesine vesile olan Beşikçioğlu ülke gündemine oturmuştu.

İLK TOPLANTI YAPILDI

Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan ve Etimesgut Belediye Binası'nda gerçekleşen devir teslim dönemi ile başkanlık koltuğuna oturmuştu. %50'den fazla oy oranı ile başa geçen Beşikçioğlu 5 yıllık döneminin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye yönetimi de toplantıda hazır bulundu.

Gerçekleşen meclis toplantısı ile ilgili Erdal Beşikçioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yeni dönemimizin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdik.. Alınan kararların Etimesgut'umuza hayırlı olmasını temenni eder, yapılan seçimlerle görev alan değerli meclis üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

HEM BAŞKAN HEM OYUNCU OLARAK GÖREV YAPACAK

Erdal Beşikçioğlu'nun hayranları kendisini göstermiş olduğu siyasi başarıdan dolayı tebrik ederken kendilerine yer aldığı Behzat Ç. adlı polisiye dizi hakkında sorular yağdırmaya devam ediyor. Ününe ün katan Ankara Polisiyesi Behzat Ç. hakkında sevenlerine müjdeli haber veren Başkan Erdal Beşikçioğlu diziyi Etimesgut'ta çekeceklerini söyledi. 

Hem oyunculuğuna devam edecek, hem de ilk defa politikacı olarak görev yapacak Erdal Beşikçioğlu'nun nasıl bir yönetim anlayışına sahip olacağı merakla bekleniyor. İlerleyen dönemde Etimesgut'un adının çok daha sık gündeme gelmesi tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ramazan Bayramı'nda oruç tutulur mu, bayramda oruç tutmak günah mı, haram mı?

Ramazan Bayramı'nda oruç tutulur mu, bayramda oruç tutmak günah mı, haram mı?