ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu!

Göreve gelmesinin ardından Etimesgut için yapacağı çalışmalar hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Beşikçioğlu, ilk müjdesini emekliler için verdi.
yazar
Sinem GÜVEN
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu!

31 Mart yerel seçimleri için adaylığını duyurduğu ilk andan bu yana ülke gündemine oturmayı başaran Erdal Beşikçioğlu, yüzde 50'nin üstüne bir oy oranına sahip olarak CHP'den Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçildi.

Seçimin ardından gerek kutlamaları gerekse de belediye başkanlık sürecinde çıktığı ilk tiyatro oyunları ile gündemde olan Beşikçioğlu, yapacağı çalışmaları da duyurmaya devam etti. Metro gibi pek çok çalışmaların bulunduğu ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapılacağını açıklayan Erdal Beşikçioğlu, bu defa ilk vaadini emekliler için verdi.

İLK VAADİNİ EMEKLİLER İÇİN DUYURDU!

Belediye başkanlık görevine gelmesi ile birlikte artık yaptığı çalışmalar ile gündeme gelmek istediğinden bahseden Erdal Beşikçioğlu, emekliler için müjdeli haberi verdi. Yaptığı açıklamalarda, "Emekli konaklarını kuracağız, istediğiniz gibi oyununuzu oynayacaksınız, çayınızı kahvenizi içeceksiniz; ama üreteceksiniz.

Emekli tiyatrolarını kuracağız; size bir yönetmen, bir oyun vereceğiz, 3-4 ay siz bu oyunu çalışacaksınız. Başarılı olduğunuz takdirde bunu seyirciyle buluşturacağız, seyircinin karşısına çıkacaksınız, turnelere çıkacaksınız." diyerek emekli vatandaşlar için yeni sosyal etkinliklerin ortaya koyulacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması Ankara'da gerçekleştirildi!

10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması Ankara'da gerçekleştirildi!