ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı

Adaylığı ülke gündemine oturan ve partisine Etimesgut ilçesini yönetme hakkını kazandıran Erdal Beşikçioğlu için bugün belediyede bir tören düzenlendi. Törene vatandaşlarında katılımı büyük oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı

20 yıllık MHP yönetimi sona erdi ve Etimesgut ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi dönemi resmen başladı. Ünlü oyuncu ve tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu yeni Belediye Başkanı oldu.

ETİMESGUT'UN YENİ BAŞKANI GÖREVE BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisinin adaylığını açıkladığı ilk andan itibaren nasıl bir sonuca imza atacağı merak konusu olan Beşikçioğlu 31 Mart akşamında kazanan isim olmuştu. Yüzde 50'nin üstüne bir oy oranına sahip olan Erdal Beşikçioğlu kazandığı seçim başarısının ardından bugün görevi devraldı.

Etimesgut Belediye Binası'nda gerçekleşen törene Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'de dahil olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Beşikçioğlu kendisinin bu göreve layık görülmesinin gurur verici olduğunu ifade etti.

“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kendisi için bu anın heyecan verici olduğunu söyleyen Başkan Beşikçioğlu 90 gün boyunca yoğun bir çalışma sürdürdüklerini söyledi. Çalışmalarının doğru olduğunun seçimi kazanmaları ile tescillendiğini belirten Beşikçioğlu “Bundan sonra daha güzel yarınlara ulaşmak için yürüyeceğiz arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ'TA TÖRENE KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ta devir teslim töreni kapsamında Etimesgut'a geldi. Başkan Yavaş destek veren herkese teşekkür etti. ABB Başkanı Yavaş Etimesgut'ta kazanmalarının ardından "Buralarda yaşayanların çok daha keyifli bir hayat süreceği Etimesgut'u inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi. Farklı belediye başkanlarına bir kez daha seslenen Başkan Yavaş beraber hizmet etme çağrısını yineledi. 

Makam odasının ardından belediye binasının önünde kendisi için gelen kalabalığa hitap eden Beşikçioğlu Etimesgut için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOBB deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu

TOBB deprem bölgesi için yeni bir kampanya başlattıklarını duyurdu