ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar ile beraber 23 Nisanı sokakta kutladı

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar ile beraber 23 Nisanı sokakta kutladı

Seçimi kazandıktan sonrasında görevine hızlı bir şekilde başlayan Erdal Beşikçioğlu görev süresinin ilk milli bayram kutlamasını Etimesgutlular ile beraber doyasıya kutladı. İlçe halkı ile beraber sokaklarda yürüyen Başkan Beşikçioğlu koltuğunu ilkokul öğrencilerine devretti.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu vatandaşlar ile beraber 23 Nisanı sokakta kutladı

Türkiye'nin son dönemlerinde yerel seçimlerden dolayı en çok konuşulan ilçelerinden olan Etimesgut'ta Erdal Beşikçioğlu dönemi yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Beşikçioğlu 23 Nisan kutlamaları kapsamında vatandaşlarla beraber sokağa indi.

BAŞKAN ERDAL BEŞİKÇİOĞLU ETİMESGUT SOKAKLARINI GEZDİ

İlçe vatandaşları ile çabuk kaynaşan ve onlarla beraber 23 Nisanı doyasıya kutlayan başkan Beşikçioğlu'nun keyifli anlar yaşadığı görüldü. Her yaştan insanla beraber bir kalabalık halinde sokaklarda yürüyen Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu balkonlarından kendilerini takip eden vatandaşları da selamladı.

Ellerinden tuttuğu çocuklar ile yakından ilgilenen Erdal Beşikçioğlu çocukların bayramlarını kutladı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu günün anlam ve önemi kapsamında makamını çocuklara devretti. 

Konu ile ilgili Etimesgut Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Belediye Başkanımız Sayın Erdal Beşikçioğlu, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu Zekiye Güdüllüoğlu İlkokulu öğrencisi Talha Barut'a bıraktı. Talha Başkan arkadaşlarının isteklerini dinlerken Başkan Beşikcioğlu da not alarak taleplerin en kısa sürede yerine getireceğini söyledi” denildi.

GÜNDEM OLAN ANLAR

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun vatandaşlar ile samimi bir şekilde bayramı kutladığı anlar kısa sürede gündem oldu. Başkanlığa çabuk alıştığı yorumları yapılan Erdal Beşikçioğlu'nun sevenleri de kendisini tebrik etmeye devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların 23 Nisan heyecanına ortak oldu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar vatandaşların 23 Nisan heyecanına ortak oldu