ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim?

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim?

Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşlarda dahil olmak üzere bir çok vatandaş Erdal Beşikçioğlu'nun nasıl bir belediye başkanlığı yapacağını merak ediyorlar. Bir belediye başkanı olmasından dolayı ilçe sakinleri de kendisi ile nasıl irtibat kuracağını araştırmaya başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim?

Etimesgut ilçesinde uzun bir dönem yönetimde bulunan Enver Demirel gitmiş, yapılan seçim sonucu Erdal Beşikçioğlu başa gelmişti. Beşikçioğlu'nun başkan oluşu gündem olmuştu.

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NA NASIL ULAŞILIR?

Başta ilçede yaşayanlar olmak üzere ülkenin dört bir noktasından vatandaşlar gözlerini yeni yönetimin neler yapacağına çevirmişti. Kendisinden hizmet bekleyen vatandaşlarda ona nasıl ulaşabileceğine dair araştırmalar yapmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ulaşmak için bir çok farklı yol deneyebilirsiniz. Bu yollardan ilki olarak Etimesgut Belediyesi'nin telefon hattı olan 0312 246 11 00'ı arayabilir ve konu hakkında bilgi alabilirsiniz. 

Bu yönteme ek olarak bir ikinci yol olarak Etimesgut Belediyesi'ne ait web sitesi üzerinden “İstek ve Şikayet” kısmından formu doldurup talebinizi ilgili birimlere gönderebilirsiniz.

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na ulaşabilmek için yapabileceğiniz bir diğer yol ise bizzat Etimesgut Belediyesi'ne gitmek olarak gösterilebilir. Bu yöntemleri deneyerek yasal yollar üzerinden Başkan Erdal Beşikçioğlu'na ulaşabilirsiniz.

GÖZLER BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU'NDA

Dizi ve tiyatro oyuncusu olduğundan dolayı toplumun geniş bir kesimi tarafından tanınan Beşikçioğlu siyasete Etimesgut Belediye Başkanı olarak atıldı. 5 yıl boyunca bu görevi sürdürecek olan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun ilçeye neler kazandıracağı merak konusu oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir?