ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan belediye personeli açıklaması! Kimse işinden, aşından olmayacak

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan belediye personeli açıklaması! Kimse işinden, aşından olmayacak

31 Mart yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı olarak göreve gelen Erdal Beşikçioğlu, belediye personellerine ilişkin yapılan açıklamalarda kimsenin işinden olmayacağını ifade etti.
yazar
Sinem GÜVEN
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan belediye personeli açıklaması! Kimse işinden, aşından olmayacak

Geçtiğimiz pazar günü 81 ilde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Etimesgut Belediyesi için CHP'den Erdal Beşikçioğlu adaylığını koymuştu. Seçim sürecinde en çok gündeme gelen adaylardan biri olan Beşikçioğlu seçimi farkla kazandı.

Yüzde 56.62 oy oranı ile Etimesgut ilçesinin yeni belediye başkanı olan Beşikçioğlu, daha önce verdiği sözlerin ardından seçim sonuçlarını vatandaşlar ile Ankara havası oynayarak kutladı. Seçimin ardından gündeme gelen işten çıkarma konularına ilişkin de konuşarak belediye çalışanları için böyle bir durumun bulunmadığını belirtti.

İŞİNDEN, AŞINDAN OLMAYACAK!

31 Mart yerel seçimlerinden önce yaptığı açıklamalarda belediye başkanı olarak seçilmesi halinde Ankara havası oynayarak kutlayacağını duyuran Erdal Beşikçioğlu, seçimin ardından CHP Etimesgut İlçe Başkanlığı önünde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Seçimlerde elde ettiği başarının ardından vatandaşlara teşekkür konuşması yaparak seçim zaferini yurttaşlarla birlikte Ankara havası oynayarak kutladı. Böylelikle de seçimden önce vatandaşlara verdiği sözü tutmuş oldu. 

Yaptığı konuşmalarda bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Beşikçioğlu, "Hiçbir belediye personeli işinden, aşından olmayacak. Bu Erdal Beşikçioğlu sözüdür" dedi ve belediyede çalışan personellere seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti!

MKE Ankaragücü - Antalyaspor karşılaşması 1-1 berabere bitti!