ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan çocuklara özel ilgi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan çocuklara özel ilgi

Etimesgut son zamanların en özel günlerinden birisini geride bıraktı. 23 Nisan'ı çiçeği burnunda başkanları ile kutlayan vatandaşlar arasında günün en çok tadını çıkaran minikler oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan çocuklara özel ilgi

Oyunculuğu kadar siyasi kimliği ile de insanların takdirini kazanmayı başaran Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu çalışmalarını sürdürüyor. 5 yıl boyunca sürdüreceği Belediye Başkanlığı görevinin ilk milli bayramını geride bırakan Başkan Beşikçioğlu'nun çocuklarla yakından ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU ÇOCUKLARLA İLGİSİNİ SÜRDÜRDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında vatandaşlar ile kortej halinde yürüyüş gerçekleştiren Başkan Beşikçioğlu yol boyunca çocuklarla yan yana yürüdü ve onların bayram sevincine ortak oldu. 23 Nisan bayramının ülke çocuklarına bir armağan olduğunu ifade eden Başkan Beşikçioğlu onların geleceğin yöneticileri olacağına işaret etti.

Makam koltuğunu Zekiye Güdüllüoğlu İlkokulu Öğrencisi Talha Barut'a bırakan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilçenin farklı noktalarında düzenlenen bayram programlarında yer aldı. İlçede bulunan özel bir kolejin yaptığı törene katılan Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu daha sonrasında Şehit Özgür Can İnce Parkı'nda çocukların bayram coşkusuna eşlik etti.

VATANDAŞLAR BAYRAMI DOLU DOLU YAŞADI

Çocuklar ve velileri Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ile birlikte bu anlamlı bir günde beraber olmaktan hoşnut olduklarını aktardılar. 23 Nisan Bayramında vatandaşlar ve Etimesgut Belediyesinin bir araya gelerek oluşturduğu görüntü çok sayıda vatandaş tarafından sosyal medyada beğenildi. 

Etimesgut'ta 23 Nisan'dan sonra 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında da benzer görüntüler yaşanması bekleniyor. Vatandaşlar kutlamalara aktif olarak katılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin "İstanbul'a kazanmak için gideceğiz"