ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü olduğu Behzat Ç'nin çekim tarihi kulislere sızdı!

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü olduğu Behzat Ç'nin çekim tarihi kulislere sızdı!

Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu merak konusu olmuştu. Dizinin yeni sezonu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken ortaya atılan bir iddia da dizinin bekleyenlerini heyecanlandırdı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü olduğu Behzat Ç'nin çekim tarihi kulislere sızdı!

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP)  Ankara'nın Etimesgut ilçesinde belediye başkan adayı olarak gösterilmişti. Erdal Beşikçioğlu'un gerçekleşen seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk tiyatro oyununu sahnelemesi de dikkat çekmişti. 31 Mart Yerel Seçimlerine yüzde 56,57 oy oranıyla CHP’nin Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Beşikçioğlu hakkında yeni bir iddia gündeme geldi.

Behzat Ç. dizisiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu ve Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, mesleğine devam edeceğini belirtirken geçtiğimiz günlerde ilk belediye meclisi toplantısını da gerçekleştirdi.

BEHZAT Ç.'NİN YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Beşikçioğlu’ndan hayranları Behzat Ç.’nin yeni sezonunu beklerken kulislerde konuşulanlara göre dizinin çekimleri sonbaharda başlayacak. Blutv’de 2. Sezonu 7 Aralık’ta seyirciyle buluşan ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin devamıyla ilgili anlaşmalar ünlü aktör başkanlığa aday olmadan çok önceden yapılmıştı. 

Erdal Beşikçioğlu da röportajlarında konuyla ilgili soruya “Diziyi Etimesgut sokaklarında halkla beraber çekeceğiz, halktan yardımcı oyuncular seçeceğiz” yanıtını vermişti. Behzat Ç.'nin yeni sezonunun sonbaharda çekileceği iddia edilirken henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
SGK'dan kadınlara müjde! SGK'lı kadınlara o illerde 325 avro destek sağlanacak hemen inceleyin

SGK'dan kadınlara müjde! SGK'lı kadınlara o illerde 325 avro destek sağlanacak hemen inceleyin