ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu

Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu

Mülk sahibi olanları ilgilendiren emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ile beraber araştırma konusu oldu. Emlak vergisi ödeme tarihleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin sorgulamaları devam ederken Etimesgut Belediyesine ödeme yapması gereken vatandaşlar için ödeme kanallarını derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu

Haberanakra.com Özel Haber - Mülk sahiplerinin her yıl belirli dönemlerde vergi ödemekle yükümlü tutuluyor. Tapu sahibi her bireyin ödemesi gereken vergiler bulunurken söz konusu vergi ödemelerine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler ise araştırmalarına devam ediyor. Mayıs ayının gelmesi ile beraber emlak vergisi gündem olurken konuyla ilgili olarak '’2024 Emlak vergisi ödeme tarihi nedir, nereden, ne zaman ödenir?'' sorularına yanıt aranıyor. Ev sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili detaylar netleşirken Etimesgut ilçesinde ikamet edenler ise ödemelerini nereye yapmaları gerektiğini sorguluyor. 

Yılda 2 defa ödenen emlak vergisi peşin ya da taksitli şekilde ödeme imkanı sunarken konut sahibi olanlar vergi ödemekle yükümlü tutuluyor. Etimesgut Belediyesine ödeme yapacak olan vatandaşlar için ödeme kanalları hakkındaki bilgileri de Haberankara.com okurları için derledik. 

ETİMESGUT BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ NEREYE ÖDENİR?

Emlak vergisi ödeme takvimi ile ilgili detaylar sorgulanırken bu verginin ilk taksit ödemesi mart – mayıs ayları, ikinci taksit ise kasım ayında ödeniyor. Emlak vergisi, gayrimenkulün kayıtlı olduğu ilgili belediyeye ödeniyor ve bazı belediyeler için e-Devlet üzerinden de ödeme yapılabiliyor. Etimesgut Belediyesine ödeme yapacak olanlar ise adres sorgulamaya devam ederken ödeme kanalları da şöyle açıklandı;

 Etimesgut Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde yer alan Etimesgut E-Belediye sayfasına giderek EFT - Havale ya da FAST yoluyla ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Ayrıca diğer ödeme kanalları da;

 Vezne Sistemi: E-belediye sistemimizden vergilerinizi 7/24 ödeyebilirsiniz.

Belediye hizmet binası içindeki veznelerden ödemelerinizi  

Eryaman 1.Etap Mehmet Akif Ersoy Parkı İçi

Atakent Sosyal Tesis Binası İçi /Elvankent adresinde nakit veya kredi kartı ile yapabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?

Bahar dizisi yeni bölüm bugün yok mu, neden yok, ne zaman yayınlanacak?