Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarını unutmadı!

Ankara'da Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarına eğlenceli vakit geçirmeleri için "Engelliler Bowling Turnuvası" düzenledi.

Etimesgut Belediyesi engelli vatandaşlarını unutmadı!

Başkent Ankara'da Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'nce, engelli vatandaşlarına "Engelliler Bowling Turnuvası" düzenledi. Turnuvaya Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de katılım sağladı.

engelli-bowling-turnuvasi-2.jpg

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, engellilerle beraber bowling oynayarak vakit geçirdi. Ayrıca atış yapan engelli vatandaşlarına da yardım etti. Turnuvanın yanı sıra engelliler, Başkan Enver Demirel'e büyük ilgi duyarken, Demirel de engelli aileleri ile ilgilenip sohbet etti.

attachment-53257-0-3906912c22818bce7229b6c2f878ab2c-1637821100.jpg

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Hayata karışsınlar

Engelli vatandaşlarının daha fazla hayata atılmaları için çaba gösterdiklerini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel "Engelliler Bowling Turnuvası" hakkında, "İstiyoruz ki engellilerimiz 4 duvar arasında kalmasın, hayata karışsın, gülsün eğlensin, yaşamları kolaylaşsın. Bu yönüyle birçok sosyal kültürel etkinlik düzenliyoruz. Engelsiz Yaşam Merkezimiz zaten bu yönüyle çok önemli rol üstleniyor, engelli ve ailelerimizin yaşamlarını kolaylaştırıyor. Onlar engelsiz bir yaşamın kapılarını açıyor. İnşallah bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir" açıklamalarında bulundu.

SONRAKİ HABER