Etimesgut Belediyesi ETİMKENT bünyesine 23 işçi alımı yapacak!

Etimesgut Belediyesi'ne bağlı ETİMKENT bünyesine geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Yapılacak olan alımda adayların başvurularını gün içerisinde yapması gerektiği ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi ETİMKENT bünyesine 23 işçi alımı yapacak!

Etimesgut Belediyesi'nin şirketi olan ETİMKENT bünyesine yeni personel alımı yapacağını duyurdu. 23 kişilik alımda KPSS şartının aranmayacağı alımların geçici olarak yapılacağı ifade edildi. Adaylar başvurularını mail üzerinden ileteceği kaydedildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru için merak edilen detaylar da belli oldu. Toprak tesviye işçisi ile park görevlisi kadrosu için yapılacak alımda toplamda 23 kişinin işbaşı yaptırılacağı ifade edildi. İşte detaylar:

Başvuru Tarihleri: 06.08.2025

Başvuru Adresi: [email protected]

Telefon: 0312 245 17 42

Alımların geçici olarak yapılacağı belirtildi. Kadro için de yapılan açıklamada alımların toprak tesviye işçisi ve park görevlisi için olacağı ifade edildi.

Etimesgut Belediyesi ETİMKENT bünyesine 23 işçi alımı yapacak!

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuru yapacak adayların sağlaması gereken şartlar şu şekilde sıralandı:

  • 18 yaşını doldurmuş olmak
  • Sağlık koşullarının çalışmasına engel durum bulunmaması
  • İlgili meslek grubu ile alakalı diploma, sertifika, belge vs. bulunması
  • Emeklilik aylığı almıyor olmak

Belirtilen şartları sağlayan adaylar başvurularını belirtilen mail adresine iletmesi gerekecek. Başvuru için detaylı öz geçmiş yeterli olacak. Alımların şu an için 2 meslek üzerine olacağı kaydedildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER