Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yönetim ile halkın bir araya geldiği toplantılar düzenli olarak devam ediyor. Her hafta ilçe sorunlarının masaya yatırıldığı toplantılara farklı yaş gruplarından ilçe sakinleri yönetime istek ve şikayetlerini iletiyor.

Etimesgut Belediyesi Halk günü buluşmasında kreşler masaya yatırıldı

Halk Günü adı verilen toplantılar Etimesgut Belediyesi'nin yeni yönetiminin uygulamaya soktuğu ilk hizmetlerden olan Halk Günü etkinliği bu haftada yoğun katılım ile gerçekleşti. Katılım sağlayan vatandaşların söz alarak istek ve şikayetlerini belirttiği toplantıda en çok öne çıkan konulardan birisi de kreşler oldu.

BAŞKAN BEŞİKÇİOĞLU'NDAN KREŞ SÖZLERİ

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu gerçekleşen toplantıda ilçe kreşlerine dair hazırlanan rapor hakkında konuştu. Başkan Erdal Beşikçioğlu "Hacettepe Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenleri tarafından incelenen ve raporlanan mevcut kreşlerimizin durumunu değerlendirdik. Kreşlerimizin iyileştirilmesi yönündeki çalışmalar hakkında değerli görüş alışverişlerinde bulunduk. Ayrıca, spor tesislerimizin mevcut durumu ve gelişim fırsatları üzerine fikir alışverişi yaptık" dedi.

ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SPOR TESİSİ MÜJDESİ

Halk Meclisinde spor konusunda da söylemlerde bulunan Başkan Beşikçioğlu minik bireyleri ve ailelerini yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu "Spor tesislerimizden faydalanan 3-8 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz hizmet sunma kararı aldık.
Bu verimli ve keyifli buluşmada bizlere katılan tüm komşularımıza teşekkür ederiz. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Etimesgut Belediye Meclisinde gerçekleşen ve yer yer tebessüm ettiren anlarında yaşandığı toplantı görüşülen konuların ardından son buldu. Toplantı özel bir durum olmadığı müddetçe her Salı yapılmaya devam edilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER