ANASAYFA Etimesgut Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı

Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den adaylığı açıklanan Erdal Beşikçioğlu, seçimi kazanması ile beraber ilçede temizlik atağı başlattı. Karış karış yapılan temizlik çalışmalarından biri de Ziraat Türkiye Kupası maçının oynanacağı Eryaman Stadı'nda gerçekleştirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı

Etimesgut Belediyesi Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi Eryaman Stadındaki temizlik atağını tamamladı - 31 Mart 2024 tarihinde Mahalli İdareler Genel Seçimleri yapıldı. Yerel seçimlerde Ankara'nın Etimesgut ilçesi için Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday gösterilen Erdal Beşikçioğlu, yüzde 56,58 oy oranıyla sandıktan birini çıktı. Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu, göreve gelmesi ile beraber ilçede kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. 

Etimesgut ilçesinde karış karış devam eden temizlik çalışmalarına ilişkin belediye ekipleri  tarafından bilgilendirmeler yapılıyor. Son olarak 23 Nisan 2024 Salı günü oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle Eryaman Stadı'nda Etimesgut Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmalarının da sona erdiği öğrenildi. 

ETİMESGUT BELEDİYESİ ERYAMAN STADI TEMİZLİK İŞLERİNİ TAMAMLADI

Eryaman Stadyumu, Ankara'nın Etimesgut ilçesine bağlı Eryaman semtinde bulunan futbol stadyumu olarak farklı karşılaşmalara ev sahipliği yapıyor.

22 bin seyirci kapasitesine sahip stadyum, Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü ile 1. Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin iç saha maçlarına ev sahipliği yaparken 23 Nisan günü de tarihi anlara şahitlik edecek. 

23 Nisan Salı günü saat 20.30'da Ankaragücü ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçı için Eryaman Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Etimesgut Belediyesi temizlik görevlileri;

  • Eryaman Şehit Osman Avcı Mahallesi,
  • Malazgirt 1071 Caddesi,
  • Melek Caddesi,
  • Kaplan Caddesi,
  • Kartal Caddesi'ni baştan sona yıkadı. 

Eryaman Stadı'nda yapılan kapsamlı temizlik çalışmasında stad, Etimesgut Belediyesi ekiplerince dezenfekte edildi. Koltuklar, tribünler, saha geneli, soyunma odaları, koridorlar, tuvaletlerde yapılan temizlik çalışmaları da karşılaşma öncesi sona erdi. 

Öte yandan Etimesgut Belediyesinin ilçede başlattığı temizlik atağı da devam ediyor. 

Haberankara.com Özel Haberidir / Azra KOÇAK

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü  -  Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda

MKE Ankaragücü - Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası maçı saat kaçta, hangi kanalda