ANASAYFA Gölbaşı Ankara Gölbaşı'ndaki lisede kütüphane açılışı

Ankara Gölbaşı'ndaki lisede kütüphane açılışı

Hayırseverlerin yardımları devam ederken Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde de bir okulun kütüphanesi için yardımda bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Gölbaşı'ndaki lisede kütüphane açılışı

Ülkemizde okullardaki kütüphaneler, öğrencilerin okuma alışkanlıkları için büyük bir önem taşıyor. Hayırseverler okul kütüphaneleri için katkı sağlamaya devam ederken Ankara'nın Gölbaşı ilçesinden de bir haber geldi. 

Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda hayırseverlerin desteğiyle kurulan ve "Vefa" ismi verilen kütüphane törenle açıldı.

VEFA KÜTÜPHANESİ İÇİN ÖZEL AÇILIŞ

Gölbaşı'nda Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nda gerçekleşen törene, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz da katıldı. 

Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz'ın da aralarında bulunduğu protokol üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Okul Müdürü Hüseyin Günaydın da açılış konuşmasını yaptığı törende hayırseverlere de teşekkür edildi. 

HAYIRSEVELERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Okuldaki kütüphane için destek veren ve yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere teşekkür eden  Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Günaydın, konuşmasının ardında kütüphanenin açılmasında emeği geçen hayırseverlere plaket verdi. Ardından 6 bin 160 kitap kapasiteli kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Veysel Tiryaki Büyükşehir'i mi yoksa yeniden Altındağ'ı mı istiyor?

Veysel Tiryaki Büyükşehir'i mi yoksa yeniden Altındağ'ı mı istiyor?