ANASAYFA Gölbaşı Ankara'da korkutan yangın! Balıkçı alev altında kaldı

Ankara'da korkutan yangın! Balıkçı alev altında kaldı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde dün gece yarısı başlayan yangın korkuttu! Bir balıkçı alevlerin altında kaldı.
Ankara'da korkutan yangın! Balıkçı alev altında kaldı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde meydana gelen yangın korku dolu anlar yaşattı. Bir balıkçı dükkanını saran alevler balıkçıda büyük hasara neden oldu. 

Gölbaşı ilçesi İncek Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir balıkçı dükkanının sigorta panoları gece yarısı alev aldı. 

Alevler balıkçı dükkanını sararken vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. 

İtfaiye ekipleri hemen yangına müdahale ederken, balıkçı dükkanında 500 bin liralık hasar meydana geldi. Olay yerine ulaşan dükkan sahibi Ahmet Durmuş ise dükkanın o halini görünce ne yapacağını bilemedi. 

‘’BU YÜKÜN ALTINDAN KALKAR MIYIZ BİLEMİYORUM'' 

Yaklaşık 500 bin liralık zararı olduğunu söyleyen Durmuş, SMA hastası bir çocuğu olduğunu ve onunla ilgilendiği için dükkana çok fazla uğrayamadığını belirtti. 

Küçük çocuğun 10 aylık olduğunu ifade eden Ahmet Durmuş, onunla hastane, stant ve organizasyonlara gittikleri için dükkanla ilgilenemediğini anlattı. 

Durmuş,  “Hesaplarıma göre 500 bin liralık zarar var. Bu yükün altından kalkar mıyız bilemiyorum ama sıkıntı sadece bu değil. Ben SMA hastası bir çocuğun babasıyım. Çocuğum için çırpınırken dükkana da fazla gelemiyordum. Çünkü devamlı çocuk için hastaneler, stantlar organizasyonlar derken ömrümüz böyle gidiyordu. Çocuk 10 aylık oldu. Onunla uğraşmaktan zaten dükkanla da uğraşamıyorduk.” dedi. 

Bu yükün altından kalkıp kalkamayacaklarını bilmediklerini dile getiren Durmuş'un dükkanında büyük hasar oluştu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'nden Filistin'e farkındalık! Filistin bayraklı formayı başkent ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edecek

Gençlerbirliği'nden Filistin'e farkındalık! Filistin bayraklı formayı başkent ekibi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edecek