ANASAYFA Gölbaşı Ankara'da üniversite öğrencileri nostaljik tramvay turu yaptı

Ankara'da üniversite öğrencileri nostaljik tramvay turu yaptı

Başkent Ankara'da tramvay hasreti çekenler için adres belli oldu. Gölbaşı ilçesinde bulunan tramvaya olan ilgi devam ederken üniversite öğrencileri unutulmaz bir tur etkinliği gerçekleştirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da üniversite öğrencileri nostaljik tramvay turu yaptı

Başkent Ankara'da çeşitli ulaşım ağları bulunuyor. Metro, ANKARAY, Başkentray, teleferik, otobüs ve dolmuş gibi çeşitli ulaşım araçları bulunurken kentte tramvay yer almıyor. Ankara'da tramvay hasreti çekenler için nostaljik tramvay projeleri devreye alınırken bir geziyi de öğrenciler gerçekleştirdi. 

Ankara Hacı Bayramı Veli Üniversitesi öğrencileri, Gölbaşı Belediyesince hizmete kazandırılan nostaljik tramvay ile ilçe turu yaptı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ NOSTALJİK TRAMVAY İLE GÖLBAŞI TURU YAPTI

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve diğer fakültelerden öğrenciler ve akademisyenler, “100. Yıl Kapsamında Tramvay Nostaljik Turu” etkinliğiyle Gölbaşı’nı gezdi.

Öğrenciler, gezi sırasında ellerindeki Türk bayraklarını da sallamayı ihmal etmedi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, "Hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelerde her zaman ilçemizdeki üniversitelerimizle iş birliği içinde çalışıyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gençlik Uygulama Merkezi’nden sorumlu akademisyenler ise yerel yönetimlerin üniversitelerle iş birliği içinde olmasının engelli bireyler ve gençlerin ilişkisi açısından önemli olduğunu vurguladı. Gezintiden hayli memnun kalan öğrenciler Ankara'da nostaljik tramvayların yaygınlaşmasını istediklerini belirtti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB kültür ve sanata destek olmaya devam ediyor

ABB kültür ve sanata destek olmaya devam ediyor