ANASAYFA Gölbaşı Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı!

Bugün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayımladığı mesajda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 104. yılını kutladı.
yazar
Sinem GÜVEN
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TBMM'nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Yayımladığı mesaj ile birlikte çocuk bayramı için önemli açıklamalarda bulundu.

23 NİSAN VE TBMM'NİN KURULUŞUNUN 104. YILI KUTLANDI!

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı, TBMM'nin kuruluşunun 104. yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığı bir mesaj yayımladı. Odabaşı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 "Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu gerçeğinin tüm dünyaya ilan edildiği günü, Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin açılışının 104. yıl dönümünü ve Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir gurur ve kıvançla kutluyoruz. 23 Nisan 1920, Gazi meclisimizin açılışıyla, millet iradesinin en somut ifadesini bulduğu, ulusal egemenliğimizin taçlandığı bir dönüm noktasıdır. 

23 NİSAN UMUDU VE GELECEĞE OLAN İNANCIMIZI SİMGELER!

23 Nisan 1920, sadece siyasi bir zafer değil, aynı zamanda toplumsal dönüşümün ve gelişimin başlangıcıdır. Ata'mızın çocuklara armağan ettiği bu bayram, kıymetli evlatlarımızın gözlerindeki umudu ve ulusumuzun geleceğine olan inancımızı simgeler. Değerli çocuklarımız, bu büyük mirasın yalnızca koruyucuları değil, aynı zamanda yarının liderleri, bilim insanları ve sanatçıları olarak şekillendiricileridir. Bu anlamlı günde, bir kez daha milli mücadelemizin lideri Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyor; milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene!" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan'dan kritik açıklama! Emekli maaşına zam var mı?

Bakan Işıkhan'dan kritik açıklama! Emekli maaşına zam var mı?